Close

Hello Fresh

Ken jij het al? Hello Fresh. Ik heb het wel 100x voorbij zien komen op de reclame, en ook op alle netwerk feestjes zat er weer ene flyer in mijn tas. Ik was nieuwsgierig, maar omdat ik nooit een week van te voren weet wat ik wil eten leek het me niet iets voor mij.

De Hello Fresh test

Wel leek het mij super leuk voor mijn lezers . We houden allemaal van gezond eten, en hoe makkelijk zou het zijn als je niet hoeft na te denken, of te halen wat je gaat eten. Ik had ze dus voorgesteld om een winactie samen op te zetten. Daar is van alles tussen gekomen, en uiteindelijk hebben we besloten dat ik het zelf eens lekker ging testen. hello fresh 1

Ik had het hele concept niet goed begrepen, en dacht dus dat je een week geen boodschappen zou hoeven te halen. Maar ik kreeg dus voor 3 dagen een pakket. Heel eerlijk: echt lekkere verse spinazie en salade, verse zalm, een heerlijk stukje gehakt en veel volkoren pasta en couscous. Ook nog wat knoflook, ui, pesto, zongedroogde tomaatjes en nootjes om het af te maken.
hello fresh 2
Helaas is mijn verloofde (yay net verloofd wooohoo dit blijf ik zeggen!!) zwaar mega allergisch voor spinazie. De lekkere recepten kon ik dus niet op hem uitproberen. De meisjes hebben wel lekker een dagje spinazie met verse zalm gegeten, en ik heb alles over de middagen verdeeld en mijn eigen lunch er mee gemaakt. Zeker een tip voor mezelf, veel spinazie en salade in huis halen, dat scheelt weer al dat brood. En ik had geen trek in tussendoortjes. Mooi meegenomen.

hello fresh 3De producten waren ontzettend vers en lekker. Helaas te weinig om echt als gezin van te eten. Ik vind het hele concept echt top, maar meer voor stelletjes zonder kinderen, en nog beter als drukke single met weinig tijd voor boodschappen. Je eet dan toch gezond en hebt alles in huis. Maar ik moet er wel bij zeggen dat wij vrij veel eten, en dat we ook een kleintje hebben die nog niet alles mee mag eten.

Alhoewel het voor ons echt even aanpassen was met de spinazie, zou ik het toch wel vaker willen gebruiken. Het is gewoon zo makkelijk om niet zelf altijd na te hoeven denken over het eten, en toch echt iets gezonds en vers binnen te krijgen.

Ken jij Hello Fresh al? Ik heb begrepen dat er nu een mega kortings aktie aan de gang is, dus ik zou snel even kijken. Het is wel echt iets wat je eens geprobeerd moet hebben vind ik hoor 🙂

Ik had nog wat spinazie over, dus heb er lekker verse garnalen en wat kaas bij gedaan. Super lekkere lunch!
Ik had nog wat spinazie over, dus heb er lekker verse garnalen en wat kaas bij gedaan. Super lekkere lunch!

(adv)

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

2 thoughts on “Hello Fresh

  1. Ik heb het al zo’n maand of 2 en vind het top! Je kunt gewoon voor het aantal personen in je huishouden bestellen dus altijd genoeg. Wij hebben de vega optie 3 dagen voor 4 personen. En vaak heb ik nog over voor de lunch de volgende dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang