Herfst buiten en herfst in mijn hart

5964129386 f92c185acd Fall friendship - Herfst buiten en herfst in mijn hart

Het is herfst!

De blaadjes vallen van de bomen en het word langzaam weer kouder.

Niet alleen buiten. Ook binnen in mijn hart is de herfst flink begonnen. Is het de leeftijd? Is het de herfst? Maar in mijn hart is het zero tolerance beleid begonnen.

Waar ik normaal alles een goede reden gaf, kan ik nu nog maar weinig hebben van mensen. Heeft dat te maken met hoe vaak vriendschappen al zijn stuk gelopen?

Ik denk eerlijk waar niet dat het altijd aan de persoon ligt. Maar ben er van overtuigd dat bepaalde mensen je ontgroeien. Met de jaren verander je, en heel lang vind je bepaalde dingen en karakter eigenschappen leuk. Of je kunt je erover heen zetten.

Maar dan word het herfst, en blijken bepaalde relaties niet tegen veranderingen te kunnen. Verstevigen sommige zich als een dikke eik die met de jaren dikker word, anderen bladderen af, en waaien weg.78b9a7ae3e64b44f 640 Fall - Herfst buiten en herfst in mijn hart

Alles heeft een houdbaarheidsdatum, de 1 levenslang, maar anderen heb je al in een veel kortere van geleerd. En geloof me, bij sommige mensen ben ik heel hardleers. Je kunt bij mij heel ver gaan. Je kunt ook heel vaak op je bek gaan bij mij. Iedereen maakt grote en kleine fouten, ik zelf al helemaal. En toch zijn er grenzen. Komt er een moment dat je los moet laten.

Dit is vervelend, soms zelfs pijnlijk. Maar dan denk ik aan de lente, en weet dat bepaalde knopjes al aan het groeien zijn, net als nieuwe relaties.

 

Welkom in de herfst❤

Photo by h.koppdelaney cc - Herfst buiten en herfst in mijn hart


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

4 comments on “Herfst buiten en herfst in mijn hart

  1. Heel herkenbaar. Waar ik vroeger dacht dat vriendschappen voor altijd waren, blijkt het toch niet zo te zijn. Aan de andere kant ben ik ook wel eens teruggekomen op de beslissing een vriendschap af te breken. Alles is mogelijk. Mooi geschreven en heel waar.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: