5 Manieren voor het warme herfstgevoel in huis

herfstgevoel

Als het zo waait en stormt buiten dan krijg je toch wel dat herfstgevoel. En nog een paar weken dan is het ook echt zo ver. Ik hou van de kleuren en geuren van de herfst, en met deze tips haal je het herfstgevoel vast in huis. 

Het warme herfstgevoel

Ok, we hebben nog een paar zomerse dagen te gaan. Maar de herfst is toch echt onderweg. De dagen dat je weer lekker aan de warme chocomel kan. Op de bank kruipen onder een dikke deken met Netflix en een kop thee. De kaarsjes (of led lampen bij kleine kinderen) weer op tafel. Lekker kneuterig en knus weer even terug in je schulp kruipen.

1. Oversized truien

Dit najaar zijn de oversized truien tot over de knie helemaal terug. En hoe lekker is dat? Ik draag het dan het liefst met een zwarte legging en Timberland’s bijvoorbeeld. Wist je dat de wandelschoenen ook weer helemaal in zijn deze herfst? De animal print en rood zijn de tinten van de herfst, en hoe goed passen die weer bij de herfst kleuren? Ook kinderen vinden zachte wollen kleding vaak heerlijk.

2. Een lekker dikke deken (DIY)

In plaats van de verwarming heel hoog te zetten, heb ik liever een hele dikke warme deken. Vind ik dan toch knusser. Of helemaal in de tuin bij het vuur op een mooie avond. Zo een lekkere deken om je heen. Heerlijk. Je kunt zo een wollen deken best makkelijk zelf maken.

3. Geurkaarsen

Niet iedereen is er dol op, maar ik wel. Ik vind het zo lekker als ik ergens binnenkom en het ruikt kaarsen. Geeft iets knus of zo. Appel en kaneel of pumpkin spice zijn natuurlijk wel echte herfst geuren. Hou je niet zo van kaarsen dan je bijvoorbeeld ook zo een Ambi Pur ding halen die elke half uur een geurtje de kamer in spuit.

4. Natuurlijke geuren in huis

Natuurlijk kun je ook natuurlijke geuren in huis maken. Helemaal als je niet zo van het chemische houd. Kook bijvoorbeeld sinaasappel schillen met gember, kaneel stokjes, appel en anijs. Als je het lekker op laag vuur houd, dan geurt het hele huis ernaar.

5. Hang de slingers vast op

Niet die voor een verjaardag, maar van echte herfstproducten. Bijvoorbeeld van gedroogde sinaasappel en kaneel stokjes, of herfstbladeren. Ook herfsttakken in een vaas staan leuk op tafel.

Heb jij al zin in de herfst?

lekker thuis in de herfst

 

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like