Close

De nieuwe herfstkleuren van PUPA

Annette ging voor PinkPress.nl naar het PUPA event om de nieuwe herfstkleuren te bekijken. Lees hier haar verslag.

Toen Judith op Facebook een oproepje deed dat zij iemand zocht die voor haar naar het PUPA event wilde gaan heb ik me direct gemeld. Te leuk natuurlijk. Afgelopen donderdag was het zover en werd ik aan het einde van de middag ontvangen bij House of Orange in Amsterdam.

Pupa

Voor wie PUPA niet kent het is een Italiaans make-up merk dat al bestaat sinds 1976 (bijna net zo oud als ik dus haha). Inmiddels verkopen ze hun make-up in 70 verschillende landen over de hele wereld. In Nederland is PUPA ook al weer 20 jaar verkrijgbaar. PUPA is meer dan make-up (waar wij het denk ik toch van kennen) maar ze hebben ook gezichts- en lichaamsproducten en geuren.
PUPA, a woman, a thousand passions, her beauty… The PUPA woman is perfectly aware, she
can choose, she’s passionate and free, but loyal at the same time. She knows what she wants,
and she knows how she wants to feel… beautiful, first of all for herself.
Velvet Garden is de Limited Edition lijn die PUPA dit najaar heeft uitgebracht en het event stond dan ook in het teken van deze prachtige lijn. De volledige lijn bestaat uit twee oogschaduw palettes (elk met 9 oogschaduws), twee smokey eye pencils, een mascara, een blush, 4 lipsticks en 3 nagellakjes.

pupa-velvetgarden1Het event

Fanny de Make up artist heeft een mooie look gemaakt bij het model en gebruikte daarbij de paarse tinten uit de collectie (het ene palette heeft met name nude tinten en de andere paars en koper tinten).
De smokey eye pencil is er in zwart en paars met een handig smudge sponsje aan het uiteinde. Ook zijn deze mat qua uitvoering. De bestseller van PUPA is hun VAMP mascara en voor de Velvet Garden collectie is deze er nu in een donkerpaarse uitvoering met een subtiel glittertje, erg mooi.

De blush heeft echter mijn hart gestolen met een prachtige pioenroos (en hij geurt dus ook naar pioenroos!!!) heeft hij 3 tinten, een contour, een blush en een highlighter maar je kunt ze ook gewoon lekker door elkaar aanbrengen.

Na de (korte)presentatie van de make-up volgde er nog een heuse Italiaanse wijnproeverij, helaas drink ik niet dus ik heb niet geproefd maar wel leuk om erover te horen en wat meer te leren over wijn, kan ik een volgende keer op een verjaardag toch een mondje meepraten ;).
Dank je wel Judith dat ik namens jou naar het PUPA event mocht, het was een enorm leuke en leerzame ervaring.
Annette

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “De nieuwe herfstkleuren van PUPA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang