Close

De trend van 2022 die elk figuur doet schitteren: het badpak!

“Every body is a bikini body” Deze zin kun je het afgelopen jaar niet gemist hebben! En toch… dit jaar gaan we massaal voor het badpak! Het badpak is veelzijdig, sexy, classy en kan altijd!

De tijd dat een badpak tuttig was en topless all the rage is toch wel voorbij. En hoewel iedereen een bikini aan kan, hoeft het niet perse te betekenen dat het ook leuk staat. Over smaak valt uiteraard te twisten, maar het badpak is dit jaar zo leuk daar kunnen we niet meer omheen. Zelf ben ik gek op zwemmen. Voor mijn figuur en mijn mental health. Wil ik op het strand nog wel eens denken aan een bruine buik, in het zwembad draag ik het liefst een badpak. Het draagt prettiger, niks zakt af of kruipt op, en ik kan lekker spelen met de kleine wanneer ik klaar ben met mijn baantjes. Via via kwam ik pas terecht bij de badmode van Ulla Popken en in de maten 42 tot 64. Ideaal! Hoewel het standaard zwarte badpak ook mooi kan staan, zijn er natuurlijk meer opties.

Het badpak met een riempje

Ik geloof dat ik het badpak met een riempje wel 1 van de leukste trends vind. Het staat zo Saint Tropez chique op de 1 of andere manier, naast dat het ieder figuur iets van een taille geeft. Bij het ene badpak is er echt een fysiek riempje aanwezig, bij het andere badpak lijkt het alleen maar zo. Beide hebben hetzelfde mooie effect op het lichaam. Ik heb er zelf ook 1 met een riempje besteld, en 1 met een nieuwe neklijn (zie hieronder). Even wat variatie naast mijn standaard sportbadpak.

Het badpakPin-up style

Een paar jaar geleden was het bijna onmogelijk om een badpak te vinden in pin-up style. Met wat lagere pijpjes en brede banden. Het leukste vind ik ze nog met een bandje om het middel, of als het wat geribbeld is. Buiten dat je figuur hier super cute in uitkomt is het ook ideaal voor de stoppeldagen. Je ziet namelijk helemaal niks. Een grote zonnebril op en een sjaaltje in je haar, en je ziet er meteen heel leuk uit. Je kunt het ook bij een strandtent combineren met een knielange wijde rok of een pareo om je middel.

Tip: de leukste plekken om buiten te zwemmen

Prints zijn het helemaal

Prints worden vaak geschuwd als je wat voller bent. Dit hoeft dus echt niet! Nou ben ik zelf geen fan van de all over drukke prints, maar meer bijvoorbeeld een deel bloemen en een deel 1 kleur, of de onderkant een leuk streepje en de bovenkant in 1 kleur. Dit snijd de boel een beetje, en geeft even wat extra aan het figuur.

De nieuwe neklijn van het badpak

In plaats van de standaard boobs out, vierkante nek of hoogaangesloten zijn de makers van het badpak creatief geworden. Over the shoulder, 1 bandje, met een klein of juist lange mouw, een kantje je kunt het zo gek niet bedenken. Het lijken bijna goed bedachte topjes. Ik ben best onzeker over mijn bovenarmen en zag er dus 1 bij Ulla Popken met een schattig mouwtje en hoe leuk is dat om naar het strand te dragen?

Back to the 80s

Dit jaar gaan we ook nog even door op de Baywatch badpakken trend van hoog opgesneden en laag uitgesneden badpakken. Op Instagram zie je ze ook veel voorbijkomen met een Brazilian achterkant. Waardoor het net wat meer je billen bloot geeft. Super sexy zonder ordinair over te komen.

Nu maar hopen dat we lekker veel naar het water kunnen weer dit jaar want zwemmen is gezond voor geest en lichaam. Draag jij een badpak of een bikini?

Liefs

Judith

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang