Close

Het beste ondergoed voor curvy girls!

Het kopen van ondergoed lijkt iets heel simpels, maar wanneer je een curvy girl bent kan dat zomaar anders zijn. Het kan echt moeilijk zijn om fijn en tevens mooi ondergoed te kopen dat en fijn zit, en er mooi uit ziet en ook nog eens de juiste maat is. Om je een handje op weg te helpen geven we vandaag een paar tips, waarmee jij ook jouw ondergoed lade helemaal vult!

Lekker comfy

Als curvy girl staat comfort voorop. Eigenlijk moet ondergoed voor iedereen comfortabel zijn, maar zeker wanneer je een maatje meer hebt kan dit verschil maken. Je bent dan namelijk wat sneller gevoelig voor texturen, waardoor niet alles fijn zit.

Comfy en zacht ondergoed is dan zeker een must. Denk bijvoorbeeld aan ondergoed van Calvin Klein. Dit is gemaakt van een onwijs fijne, zachte en ademende stof en zit echt heel erg lekker. Je voelt het nog niet eens, waardoor het echt op één staat als het om comfort en style draait.

Helemaal modern

Natuurlijk wil ook jij lekker comfortabel en stylish ondergoed, maar helaas is dat niet in elk maatje verkrijgbaar.

Zo jammer overigens, want alle merken en winkels zouden meer maten in hun assortiment moeten hebben. Helaas worden hierdoor veel mensen buitengesloten en dat zou niet zo mogen zijn.

Gelukkig dus dat er merken zijn als Calvin Klein die er wel rekening mee houden dat niet iedereen dezelfde maat heeft. Geen oudbollig ondergoed meer, maar mooie kleuren, texturen en pasvormen!

Curvy ondergoed

Sport of lingerie

Als je een sporter bent dan heb je daar speciaal ondergoed voor nodig. Dat klinkt heel gek, maar het is nu eenmaal waar dat je met bijvoorbeeld lingerie niet zo heel fijn kunt sporten. Het kan op sommige plekjes afdrukken geven en/of schuren en dat is niet de bedoeling.

Wist je dat er speciaal sportondergoed verkrijgbaar is? Het klinkt overbodig, maar ga dit zeker in huis halen voor het sporten. Je zult snel merken dat dit echt verschil maakt. En zeker bij grotere maten!

Ook lingerie heeft elke vrouw in huis. Maak hierbij mooie setjes en kies bij een bepaalde bh bijvoorbeeld meerdere slips die je hiermee kunt combineren. Dat kunnen dezelfde zijn, maar ook iets van elkaar verschillen. Zo kun je vaker mooie setjes maken.

Probeer ook of je setjes met elkaar kunt combineren. Soms is dat wat moeilijk, maar het is echt goed te doen wanneer je oplet wat je koopt. Op die manier kun je zonder na te denken lingerie uit de lade pakken en het matcht perfect.


Lees ook:

About Jolanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang