Het eind is in zicht!

man tissue Unsplash1529386317747 BrittanyColette - Het eind is in zicht!

Het einde van het jaar nadert. Voor iedereen een drukke periode, maar voor mij extra. Vrijwel de hele familie is jarig in de maanden december, januari en februari. Daar komen dan die vervelende verplichtingen van de feestdagen bij. En met een nieuwe schoonfamilie is dat alleen maar erger geworden. De maand maart is namelijk toegevoegd aan die toch al drukke periode.

Of dat niet erg genoeg is moet de manflu nu ook nog eens de kop opsteken. En bij overmaat van ramp is het gisteravond in mijn rug geschoten. Dus zie jij straks op straat een jonge vent wandelen – ja, ik moet nog boodschappen doen (én die manflu is toch meestal een verkoudheidje die je eetlust niet verstoord) – als een bejaarde? Zwaai dan even! Vind ik leuk.

Vuurwerk Venetië Unsplash1563700923306 MarcoChilese - Het eind is in zicht!Maar ja, ondanks al dit kleine tegenslag, gaan we vol goede moed het nieuwe jaar in. Het ziet ernaar uit dat, na jaren van stilstand en achteruitgang, het komende jaar eindelijk verandering zal komen brengen. Naar alle waarschijnlijkheid duurt het niet meer al te lang en ben ik uit de bijstand.

We spreken blijkbaar dan toch van de Bijbelse zeven magere jaren. Alhoewel in hét dikke boek de zeven vette jaren aan de magere jaren voorafgingen. Maar uiteraard ga ik uit van de cyclische werking. Wel zal ik voortaan meer rekening houden met het bestaan van magere jaren. Ja, al doende leert men!

Desalniettemin, 2020 wordt dus mijn jaar. Hopelijk ook jouw jaar. Dus, al duurt het nog even, wil ik je toch nu alvast een mooi uiteinde toewensen. Laat de jaren ´20 maar beginnen! Plus voor wie wel van Kerst houdt: ‘Een zalige Kerstmis!’

DeLaatbloeier @PinkPress Logo 300x144 - Het eind is in zicht!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love