Close
Het perfecte jurkje vind je zo

Het ideale jurkje (die je zonder shapewear ook mooi staat)

Het ideale jurkje is voor iedereen anders natuurlijk. Zelf heb ik een buikje (oké, vergeet vooral het -je op het einde), en de meeste jurkjes zorgen er dus voor dat ik zo een 7 maanden zwanger lijk.

Het ideale jurkje

Nu heb jij ook vast alle tips gelezen voor als je een buik hebt. Laten we heel even vergeten dat je inderdaad gezonder moet eten, en moet gaan sporten. Aan die tips heb je niks als je volgende week een afspraak hebt waarbij je een jurkje aan wilt. Die tips helpen als je dat een aantal maanden volhoudt. En dan kun je elk jurkje aan die je leuk vindt.

Als tip heb ik gekregen om vooral A-lijn / babydoll jurkjes te dragen. Je kent ze wel, strak om je borsten, vaak met een soort van naad net onder je borsten.  De jurkjes lopen wijd uit. Dit lieve mensen, staat alleen mooi als je geen bolle buik hebt, of echt zwanger bent. Ik kan je niet vertellen hoe vaak ik word gefeliciteerd wanneer ik een soortgelijk jurkje draag. Een andere tip is uiteraard shapewear. Dit draag ik wel zoals je in mijn waist trainer review kan lezen. Alleen wanneer ik een trui of iets heel wijd aan heb. Je ziet het namelijk best wel, en wanneer ik een etentje heb, dan heb ik iig geen waisttrainer aan.

Via via heb ik de shift dresses ontdekt. Rechte jurkjes, die bij je borsten net iets strakker zitten. Maar nog steeds recht lopen. Vaak zijn ze van een iets zwaarder materiaal, en het is waar. Je ziet dus bijna geen buik. En ik vind dat persoonlijk heel prettig. Ik hou ervan als ik niet constant mijn adem in hoef te houden voor de foto. En dat ik gewoon terug kan kijken en niet hoef te denken oooooooooh shit delete. Snap je?

Om je een idee te geven heb ik er een paar voor je uitgezocht.

Hoe leuk is dit sweaterjurkje van bonprix? Feestelijk, maar ook met een dikke maillot en laarzen te dragen.

Deze leuke jurk van Mango is ook weer zakelijk en casual te dragen.

Hoe leuk is deze? Echt zo een model die je altijd en overal aan kan. Klik hier!

Deze zwarte jurk is van boohoo.com waar ik echt veel van mijn kleding koop!

Ik kan natuurlijk geen jurkjes plaatsen zonder de geliefde luipaard print!

Zoals je ziet hangen ze net zo, dat je dus geen buikje ziet. Ik wil ze allemaal wel hebben, en heb er al vast een paar besteld. Welke vind jij leuk?.

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

7 thoughts on “Het ideale jurkje (die je zonder shapewear ook mooi staat)

 1. Na het lezen van je verhaal was ik er heel nieuwsgierig naar geworden. Ik heb, niet alleen, een buikje dat ik liever wegtover. De jurkjes vind ik niet zo om eerlijk te zijn. Toevallig gisteren zag wel iets met BonPrix. Een jurkje met een riem waardoor je heupen en buik er beter uitzien. Nu nog bestellen en uitproberen.

 2. Goede tip! Ik zocht laatst bij H&M naar een jurkje met een A lijn, maar vrees dat dat het dus niet gaat worden. Een recht jurkje hadden ze wel, maar de stof was niet soepel en te dun van stof.
  Het laatste jurkje van BooHoo.com vind ik erg leuk, en te kort zullen ze voor mij niet zijn. (ik ben 1.60 m)

 3. “Zelf heb ik een buikje (oké, vergeet vooral het -je op het einde), en de meeste jurkjes zorgen er dus voor dat ik zo een 7 maanden zwanger lijk.”

  Heel erg herkenbaar, helaas… 😉 Ach, wat ik allemaal niet zou geven om dat figuurtje van 15 jaar geleden terug te hebben… 😉 Maar nu ben ik 2 dochters rijker en daar ben ik wel trots op! 😉

  Rechte jurkjes zijn normaal niet zo mijn ding, ik vind ze meestal niet erg mooi en mijn buik(jé) is nog steeds opvallend aanwezig (en zwangerachtig… 😉 Haha!) in zo’n modelletje, maar voor jurkje 2 wil ik wel een uitzondering maken, die is mooi! Zelf zweer ik bij jurkjes die opbollen aan de heupen of in de taille, waardoor het eruitziet alsof je een shirtje aan hebt dat in je rokje zit weggetucked.. Zulke jurkjes verstoppen een buikje netjes in die opbolling en zijn daarom ideaal voor vrouwen die te kampen hebben met dat probleem. Wel kijken dat de opbolling laag genoeg valt om je buikje te verstoppen want als het rokstukje strak zit en je buikje eronder komt, dan is er nog steeds niet veel verhuld natuurlijk… 😉

  Hopelijk heb je nog iets aan deze tip! 😉

  Liefs,
  Nathalie

 4. Leuke jurkjes, ik zou ze zelf denk ik toch wel met een legging dragen ipv blote benen zoals ze op de foto doen. Ik heb daar de benen echt niet voor haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang