overhemden.com

Het is datenight met mijn man, lekker thuis!

Bij datenight komt vaak de verplichting dat je er op uit moet. Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar als de kinderen een avondje weg zijn, ren ik niet meteen naar de eerste de beste kroeg. De plannen zijn altijd groots en intens, maar de werkelijkheid?

Tips voor datenight thuis

Natuurlijk gaan wij heus wel eens een avondje weg. Maar over het algemeen zijn we allemaal te moe om nog gezellig op te zitten in een restaurant. Het is vaak na een lange dag werken, eind van de week, en aangezien de kleinste hele nachten doorslapen iets vind voor ouderen… nou ja bedenk dan maar dat we in de bioscoop allebei elkaar wakker moeten houden.

Een avondje thuis is dan soms gewoon wat relaxter. En dat hoeft echt niet saai te zijn!

 

Wat heb je nodig voor een datenight thuis

 1. Mijn man vind het echt enorm sexy als ik een van zijn overhemden aan doe. Nou had ik hem laatst verrast met een Seidensticker overhemd in plaats van hem in te pakken had ik hem aan over een mooi lingerie setje van After -Eden. Ik vind het leuk om hem zo te verrassen. En hij reageert over het algemeen naar verwachting. Als ik niet al voor Doornroosje speel. Want ik word een stuk minder charmant wakker.
 2. Lekkere hapjes! Oh wij kunnen zo genieten van een tripje naar de supermarkt zonder iets te halen wat verwantwoord en lekker voor de kinderen is. Gewoon echt voor ons tweetjes, flesje wijn, kaasjes.. heerlijk!

  datenight thuis
  Foto van wijn is van Shutterstock
 3. Als het even kan, hebben we allebei een dienblad en gaan lekker in bed zitten. Met alle hapjes en drankjes erbij. Gewoon omdat het kan.
 4. Wij nemen door de week altijd van alles op wat we allebei leuk vinden zoals Dr Bull of Lethal Weapon. Heerlijk even binge watchen zonder al te veel te hoeven concentreren op wat er gebeurt. Ideaal als je echt doodmoe al bent.

  Telefoons weg!

 5. Telefoons weg… Moeilijke taak, maar het gebeurt wel. We reageren alleen op oma of wie de kinderen dan ook heeft. Gewoon even cht met elkaar.
 6. Dit is niet het moment om het over de taakverdeling thuis te hebben, of om oude koeien uit de sloot te halen. Doe dat een andere keer. Doe gewoon eens de koetjes en kalfjes waar je het op de eerste date over had. Vooral nu het lekker weer is kunnen we in de avond lekker lang buiten zitten en van alles te bespreken en weer van die uren lange gesprekken hebben als in het begin.
 7. Geen tijd voor date night? Kijk eens of je samen lekker uitgebreid kan douchen. Of als je altijd op de bank in slaap valt, probeer tegen elkaar in slaap te vallen. Ook is een fles wijn op balkon of in de tuin opentrekken heerlijk voor de romantiek. Trek af en toe wat leuks aan om elkaar weer spannend te vinden. En hoe dom het ook klinkt, maak echt tijd voor sex. Zonder sex ben je gewoon goede vrienden. Raak elkaar regelmatig aan op een lieve manier om de ander aantrekkelijk te laten voelen, en zo de spanning weer op te bouwen. Dat maakt elke avond eigenlijk datenight.

Vaderdag is onderweg

Voor vaderdag is het natuurlijk erg leuk om zo een datenight in te plannen. Voor zo een mooi overhemd om hem in te verrassen kun je even kijken op overhemden.com die hebben een fijne collectie van mooie kwaliteitsoverhemden.

Wat doen jullie op datenight?

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

12 reacties op “Het is datenight met mijn man, lekker thuis!”

 1. Mijn man en ik gaan elke zondagavond naar dansles en 1 keer per maand naar een dansavond. Dat zjn onze datenights. Ze werken verrassend goed moet ik zeggen.

 2. Leuke tips! Vaak willen we toch wel ergens een hapje gaan eten, daarna gewoon weer naar huis.;)

 3. Wat leuk, datenight! En goeie tips. Belangrijk om hier bij stil te staan en aandacht te hebben voor elkaar. Goeie; geen telefoons en geen huishoudelijke zaken🙈 Wij maken hier te weinig tijd voor eigenlijk en als we een avondje samen zijn, zijn we vooral moe.

 4. Ik zou heel graag een date willen hebben met mijn man. Alleen 1 probleem. We hebben geen oppas.

 5. Klinkt als een mooie avond samen! En goede tips! Wij moeten eigenlijk ook eens een goede date night hebben 🙂

 6. Jasmijn Dennink

  Goeie tip. Je denkt al snel inderdaad dat je het huis uit moet om een leuke date te hebben maar eigenlijk is dit nog wel romantischer. Gewoon gezellig samen zonder gestoord te worden. Klinkt goed!

 7. Wat een leuke tips voor een datenight thuis. Wij hebben geen kinderen dus dat is al een “probleem” minder. Ik kan ook enorm genieten van niet-verantwoord naar de supermarkt.

 8. Eerst maar eens een man vinden… haha… Hoewel ik dan wel weer dit soort datenightjes met mezelf heb… 😉

 9. Wij proberen er toch altijd wel even uit te gaan. Maar we zijn dan ook dol op bijpraten onder het genot van heerlijk eten en een lekker drankje. Maar we zijn ook weleens naar de film geweest en ervoor nog even een hapje scoren bij de Foodhallen (Amsterdam). Nieuwe restaurantjes uitproberen vinden we ook niet erg naar. Het zijn dingen die we allebei heel fijn vinden maar waar we de tijd normaal gesproken niet meer voor vinden.

 10. Heerlijk he zo even tijd voor elkaar! En je geeft hele goede tips voor een date night thuis! Moet ik eens gebruik van maken 😉

 11. Heerlijk even tijd voor elkaar. Wij gaan meestal een hapje eten en naar de film. Maar lekker thuisblijven is ook altijd een goede optie

Reacties zijn uitgeschakeld.

%d bloggers liken dit: