Het is vandaag: Nationale Doe Vriendelijk dag

rak logo NL - Het is vandaag: Nationale Doe Vriendelijk dag

rak logo NL - Het is vandaag: Nationale Doe Vriendelijk dagNationale Doe vriendelijke dag; ik had er nog nooit van gehoord!!! Maar de lieve mensen van Zylom hebben mij er even op gewezen. Zo kunnen we samen wat vriendelijkheid verspreiden. 

Ik weet dat vriendelijk zijn erg veel moeite kost. Dank je wel en AUB vallen onder het sarcasme, en als je iemand helpt oversteken ben je een bemoeial. Als mijn kind vreemde kindjes vraagt om te spelen kijken ze haar vaak aan of ze water zien branden. Met complimentjes is het niet anders. Ik moet altijd lachen als iemand weer bot vraagt waar mijn dochter zo naar loopt te kijken, en zij antwoord met “mooie schoenen” of “wat heb je mooie make up op” je ziet ze schrikken van hun eigen botheid.

Zelf durf ik al amper een complimentje te geven, want dan ben ik meteen een “vieze pot”(serieus???!!).

Maar laten we het gewoon doen. Als die moeder met haar schreeuwende kind in de rij staat, laat haar even voor gaan ipv af te geven op haar opvoedkunsten. Laten we vragen of we erbij mogen ipv te duwen of je met een rollator omver te rijden. Laten we lachen om kattekwaad, laten we bedenken dat we ook kind zijn geweest.
Tel tot 10 als je weer boos word, en zo zorgen we samen voor een hele vriendelijke dag. En hey, misschien bevalt het wel, en krijgen we zomaar een vriendelijke wereld.

Kun jij deze checklist aankruisen?

doe vriendelijk dag - Het is vandaag: Nationale Doe Vriendelijk dagDank jullie wel lieve mensen bij Zylom Gamehouse voor het verspreiden van wat vriendelijkheid!!

Wat ga jij vandaag voor vriendelijks doen?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love