Gaasperplas Keira Zeeman

Half Nederland krijgt een rolberoerte als je verteld dat je gezellig naar de Bijlmer gaat. Is het gebied rondom de Arena -“is dat ook de Bijlmer joh?”- nog geaccepteerd door de vele events – ja dames, ook de Toppers spelen gewoon in de Bijlmer – en mega bioscoop, het winkelcentrum is al een stuk minder bekend.

Jammer, want het is een enorm winkelcentrum met grote ketens, leuke boutiques en een geweldige multi culturele markt. De rest van de Bijlmer is voor het grootste gedeelte een No-Go area. En eerlijk is eerlijk op veel plekken wil je ook niet komen, maar de laatste jaren is het al echt flink opgeknapt, en word het steeds leuker.

Als tiener zat ik op het beruchte Augustinus College, en werkte jarenlang bij allerlei kantoren als de ABN-Amro of het Ronald Mc Donald kinderfonds, op het grote industrieterein rondom het station.

Gaasperplas

Vandaag was ik weer even in de buurt, dus zijn lekker naar de Gaasperplas gegaan. Een heerlijk stukje natuurgebied midden in de Bijlmer. Een prachtig stukje Amsterdam.

gaasperplas
Prachtige badpakje is van de Zeeman!

Er is een lekker strand, een speeltuin en zodra het bewolkt word kun je nog lekker de Ballorig in. Een grote indoor speeltuin. Je kunt daar ook hapjes en drankjes halen als je op het strandje zit.ballorig gaasperplas

ballorig gaasperplas IMG_20150717_131321

Sinds we van Amsterdam Oost naar Duivendrecht zijn verhuisd, kwam ik hier ook bijna elk weekend met mijn vrienden. Dichtbij en gratis :D.

gaasperplasMijn meisjes vinden het er ook erg fijn. Er is overzicht, en het water is niet heel diep, dat is vooral fijn voor de kleinste die lekker aan de waterkant kan spelen.

gaasperplas

Een echte tip dus voor als je een dagje naar Amsterdam bent, en nog even het water in wilt. Let wel op dat je naar Gaasperplas Zuid gaat, of het adres van Ballorig Gaasperplas opzoekt. De andere kant van Gaasperplas is nl voor honden om lekker te zwemmen!

gaasperplas

Ik doe mee aan de “mamachallenge zomereditie 2015” meer daar over kun je hier vinden

Meer leuke uitstapjes vind je bij Joyce die ging naar de JulianaToren, Linda was op de sprookjes camping(wil ik ook heen deze zomer!), Marijke ging naar Groenendaal, en Josan ging gezellig naar de dierentuin!

 

 


ageology banner Het leukste plekje van de Bijlmer!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo