Als klein meisje was het Linnaeushof mijn favoriete speeltuin. Wij woonden er niet al te ver vanaf, en mijn moeder vond het fijn en overzichtelijk. Ik heb er dus super herinneringen aan!

Met Keira ben ik ook een dagje geweest en dat was erg leuk. Wij hebben geloof ik wel 2 uur op de trampolines gestaan. Grappig genoeg is het ook nog steeds haar favoriete speeltuin. Ik denk ook omdat we allebei niet zo van de drukte zijn, en dat je in het Linnaeushof alle kanten op kan, zonder meteen verdwaald te zijn. Ook hoef je niet uren te lopen, dat vind ik ideaal met kleine kinderen. Daar heb je denk ik ook meer actieve speel apparaten bij nodig dan in lange rijen voor een attractie te wachten.  Ook de prijs valt ontzettend mee voor zo een enorme speeltuin.

Hinda ging even geleden ook maar die was iets minder enthousiast.Linnaeushof Bennie Broek show - Een dagje naar het Linneaushof

Op weg naar de Linnaeushof

Samen met mijn beste vriendin, haar 2 zoontjes van 6 en 8 en met mijn zoontje van 8 jaar reden wij vanuit Nijmegen naar Bennebroek, Noord Holland. Voor de jongens duurde de rit uiteraard te lang, om de paar minuten kregen wij de welbekende vraag: “Zijn wij er al bijna?”  Dat het regende stoorde de jongens totaal niet, het enige waar zij het over hadden was het feit dat ze heel benieuwd waren hoe Linnaeushof er nou in het echt uit zou zien. Want de reclames op tv waren wel heel cool. En niet te vergeten: het grootste speeltuin van Europa. Na 1,5 uur rijden kwamen wij eindelijk aan. Op de parkeerplaats moesten wij goed kijken waar de ingang was. De jongens hadden snel door dat we de weg moesten oversteken omdat daar de ingang was. Na bijna 5 minuten lopen kwamen wij aan bij de kassa en de pret kon beginnen.

Dagje Linnaeushof 

Rond 13.30 waren wij in het park. Het was niet zo druk vanwege het weer denk ik. Het klaarde wel snel op, we hebben het gelukkig droog gehad. De jongens besloten om eerst naar de binnenspeeltuin te gaan. Lang zijn ze daar niet gebleven, in hun beleving vonden zij dat er te weinig te doen was. En de dingen die zij wel enigszins interessant vonden, daar moest je voor betalen zoals air hockey bijvoorbeeld. Ze hebben een paar uurtjes buiten gespeeld en wij de mama’s hebben met een kopje thee plaats genomen op een bankje en flink bijgekletst. Voor de ouders is er naast het karten niet veel te doen waar je 4,50 per persoon voor moet betalen. Wat naar onze mening te duur is en eigenlijk in de entreeprijs van 12,50 inclusief hoort te zijn.

Wat vinden wij van het Linnaueshof?

Onze zoons waren rond 16.00 klaar en gaven aan dat zij graag naar huis wilden gaan. Normaliter krijgen wij zij voor geen mogelijkheid weg. Naar mijn beleving is dit niet de grootste speeltuin van Europa. Vooral wanneer je een lange reis hebt gemaakt zoals wij hebben gedaan zijn de verwachtingen hoog. Ook zijn wij van mening dat er een groot verschil is in de prijs/kwaliteit. Ik raad zeker aan om de entreeprijs helemaal inclusief te maken. Karten, minigolf etc in de entreeprijs. Waarom zeg ik dit? Omdat je dan als ouder een niet al te dure dag hebt. Handig is ook naar mijn mening om voor de ouders het gratis te maken of een entreeprijs van 5 euro te hanteren bijvoorbeeld. Linnaeushof is gericht op kinderen t/m 10 jaar vinden wij. Het personeel is onwijs aardig, jonge mensen die erg hun best doen om het zo leuk mogelijk te maken voor de gast.linnaeushof - Een dagje naar het Linneaushof

Het Linnaeushof

Met meer dan 350 attracties en speeltoestellen is Linnaeushof een speelparadijs voor kleine en grotere, valide en minder valide kinderen. In Europa’s grootste en leukste speeltuin zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, het Verkeersdorp, de Zandfabriek en waterspeeltuin De Oase. De allerkleinsten kunnen terecht in Dreumesland of de overdekte Wortelberg, grotere kinderen kunnen zich uitleven in de Speelsportiefhoek met een klimwand, skaterail en een twintig meter lange hindernisbaan. Behalve een ideaal familiepark is Linnaeushofook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen. Aan de veiligheid wordt veel zorg besteed; getraind personeel let voortdurend op de spelende kinderen.


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love