een dagje naar het Linnaeushof

Een dagje naar het Linneaushof

Als klein meisje was het Linnaeushof mijn favoriete speeltuin. Wij woonden er niet al te ver vanaf, en mijn moeder vond het fijn en overzichtelijk. Ik heb er dus super herinneringen aan!

Met Keira ben ik ook een dagje geweest en dat was erg leuk. Wij hebben geloof ik wel 2 uur op de trampolines gestaan. Grappig genoeg is het ook nog steeds haar favoriete speeltuin. Ik denk ook omdat we allebei niet zo van de drukte zijn, en dat je in het Linnaeushof alle kanten op kan, zonder meteen verdwaald te zijn. Ook hoef je niet uren te lopen, dat vind ik ideaal met kleine kinderen. Daar heb je denk ik ook meer actieve speel apparaten bij nodig dan in lange rijen voor een attractie te wachten.  Ook de prijs valt ontzettend mee voor zo een enorme speeltuin.

Hinda ging even geleden ook maar die was iets minder enthousiast.een dagje naar het Linnaeushof

Op weg naar de Linnaeushof

Samen met mijn beste vriendin, haar 2 zoontjes van 6 en 8 en met mijn zoontje van 8 jaar reden wij vanuit Nijmegen naar Bennebroek, Noord Holland. Voor de jongens duurde de rit uiteraard te lang, om de paar minuten kregen wij de welbekende vraag: “Zijn wij er al bijna?”  Dat het regende stoorde de jongens totaal niet, het enige waar zij het over hadden was het feit dat ze heel benieuwd waren hoe Linnaeushof er nou in het echt uit zou zien. Want de reclames op tv waren wel heel cool. En niet te vergeten: het grootste speeltuin van Europa. Na 1,5 uur rijden kwamen wij eindelijk aan. Op de parkeerplaats moesten wij goed kijken waar de ingang was. De jongens hadden snel door dat we de weg moesten oversteken omdat daar de ingang was. Na bijna 5 minuten lopen kwamen wij aan bij de kassa en de pret kon beginnen.

Dagje Linnaeushof 

Rond 13.30 waren wij in het park. Het was niet zo druk vanwege het weer denk ik. Het klaarde wel snel op, we hebben het gelukkig droog gehad. De jongens besloten om eerst naar de binnenspeeltuin te gaan. Lang zijn ze daar niet gebleven, in hun beleving vonden zij dat er te weinig te doen was. En de dingen die zij wel enigszins interessant vonden, daar moest je voor betalen zoals air hockey bijvoorbeeld. Ze hebben een paar uurtjes buiten gespeeld en wij de mama’s hebben met een kopje thee plaats genomen op een bankje en flink bijgekletst. Voor de ouders is er naast het karten niet veel te doen waar je 4,50 per persoon voor moet betalen. Wat naar onze mening te duur is en eigenlijk in de entreeprijs van 12,50 inclusief hoort te zijn.

Wat vinden wij van het Linnaueshof?

Onze zoons waren rond 16.00 klaar en gaven aan dat zij graag naar huis wilden gaan. Normaliter krijgen wij zij voor geen mogelijkheid weg. Naar mijn beleving is dit niet de grootste speeltuin van Europa. Vooral wanneer je een lange reis hebt gemaakt zoals wij hebben gedaan zijn de verwachtingen hoog. Ook zijn wij van mening dat er een groot verschil is in de prijs/kwaliteit. Ik raad zeker aan om de entreeprijs helemaal inclusief te maken. Karten, minigolf etc in de entreeprijs. Waarom zeg ik dit? Omdat je dan als ouder een niet al te dure dag hebt. Handig is ook naar mijn mening om voor de ouders het gratis te maken of een entreeprijs van 5 euro te hanteren bijvoorbeeld. Linnaeushof is gericht op kinderen t/m 10 jaar vinden wij. Het personeel is onwijs aardig, jonge mensen die erg hun best doen om het zo leuk mogelijk te maken voor de gast.een dagje naar het Linnaeushof

Het Linnaeushof

Met meer dan 350 attracties en speeltoestellen is Linnaeushof een speelparadijs voor kleine en grotere, valide en minder valide kinderen. In Europa’s grootste en leukste speeltuin zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, het Verkeersdorp, de Zandfabriek en waterspeeltuin De Oase. De allerkleinsten kunnen terecht in Dreumesland of de overdekte Wortelberg, grotere kinderen kunnen zich uitleven in de Speelsportiefhoek met een klimwand, skaterail en een twintig meter lange hindernisbaan. Behalve een ideaal familiepark is Linnaeushofook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen. Aan de veiligheid wordt veel zorg besteed; getraind personeel let voortdurend op de spelende kinderen.Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

9 reacties op “Een dagje naar het Linneaushof”

  1. Ziet er tof uit. Nog nooit geweest, maar de kinderen zijn er wel eens geweest met schoolreisje. Die waren erg enthousiast.

  2. Wat een mooie speeltuin! Heb zelf geen kinderen dus kijk nooit naar speeltuinen maar hier had ik me vast erg geamuseerd als kind!

  3. Nog nooit geweest om eerlijk te zijn. Het staat al een poos op mijn bucketlist. Jouw blog bevestigd weer eens waarom. Het is alleen dat ik bang ben dat mijn peuters te jong zijn. Vergis ik mij hierin?

  4. Ik woon er redelijk dichtbij in de buurt, maar ik ben er nog nooit geweest…. Ik ga hem zeker op mijn bucket list voor deze zomer zetten

  5. Wat leuk voor de kinderen! Je vermaakt ze zeler met 350 speeltoestellen, dat zou ik als kind ook geweldig hebben gevonden!

  6. Wij zijn er nog nooit geweest maar het lijkt me een leuke tip. Een keer een dagje weg in de zomervakantie

  7. Ik ben heel benieuwd wij zijn ook vna plan om dit jaar met de kids 7 en 5 deze speeltuin te bezoeken. Voor ons is het ook 1,5 uur rijden. Ik weet wel dat ik het als kind echt geweldig vond….

Reacties zijn uitgeschakeld.

Je bent nooit te oud om te leren rolschaatsen! Lekker dansen en fit worden op Just Dance 2021
%d bloggers liken dit: