Close

Het review van de Jouwbox van Ralph Moorman

Ik volg Ralph Moorman al een paar jaar. Hij is de expert op het gebied van hormonen, en zoals je misschien nu wel weet heb ik daarmee een groot probleem. Ze gieren alle kanten op, en die PCOS stoort mij meer dan mij lief is. Ralph Moorman kwam dus met zijn eigen box, en die moest ik natuurlijk proberen!

Ralph Moorman de hormoonexpert van Nederland

Deze man weet zoveel over hormonen je zou denken dat het een vrouw is. Hij snapt alle problemen, en gooit er een mannelijke oplossing tegen aan. Helaas kan hij niet alles beter maken, maar zonder zijn adviezen zou ik zeker weten een stuk verder van huis zijn. Hij bekijkt de zaken nuchter en vanuit de patiënt, niet vanuit een dokters oogpunt die soms lijstjes lijken af te werken. Of nog erger die je totaal niet serieus nemen. Je voelt je dan zo lullig. Ze hebben een diagnose, en hun antwoord is slik nog meer hormonen of neem een paracetamolletje. Ik zweer je dat paracetamol een wonder middel is voor alle ziektes waar de dokters niets op weten. Ik zou zelf ook nog graag 1 van zijn opleidingen ooit volgen!

De Jouwbox

Alle producten zijn natuurlijk en geselecteerd door Ralph Moorman op hun kwaliteiten.

Sportbay (Thuis elastiek voor benen en billen trainen). Deze wordt veel gebruikt om te stretchen en bijvoorbeeld bij pilates. Erg fijn om thuis te gebruiken.
Rosalphina (Natuurlijke shampoo uit de Alpen). Ik gebruik het liefst producten zonder zooi er in. Deze is ideaal voor in mijn sporttas.
Ghee (Golden Milk 50 servings) – Mijn vriendin zweert hierbij. Zij drinkt elke dag golden milk voor het slapen gaan. Het helpt haar beter slapen , haar huid en ze is er rustiger door.
Chi (Spirulina 190 tabletten) – Van mijn moeder kreeg ik tijdens mijn examens spirulina. Voor concentratie en energie. Een stuk beter om te gebruiken dan cafeïne of andere zooi die veel jongeren nu gebruiken.
WeLoveThePlanet (Deodorant) – deo die je moet smeren is natuurlijk best raar. Maar als je eenmaal hebt geprobeerd wil je niet anders. Het is zoveel frisser en zachter. Plus je bedwelmd er niet de hele wereld mee.
Hymalaya Magnessium (magnesium spray voor op de huid – heeft als enige het ECOCERT keurmerk in Europa ). Magnesium olie is heel fijn voor massages als je heel onrustig bent. Ook op je benen is het super tegen restless legs
Traay (Lippenbalsem) – Het is een zachte lippenbalsem, ook geschikt voor kinderen
LoveChock (nieuwe chocolade reep) – Ik zou het zo graag lekker vinden! Maar nee, als ik dan chocola eet wil ik wel echt genieten! Pure chocola is niks voor mij
Oolaboo (Natuurlijke tandpasta) – laat een super frisse smaak achter in je mond!
Erica (Herbal styling paste – met het COSMOS NATURAL keurmerk) – Top voor de kleine flyaway haartjes. Die gaan geen kant op
Mudmasky (Natuurlijk groen gezichtsmasker) – Erg fijn een kleimasker die niet hard word, maar wel super reinigt!
Naturel Heroes (Witch Hazel – Toverhazelaar Toner dat vroeger al gebruikt werd door Indianen ) – Nog iets wat mijn moeder vroeger ook al gebruikte om haar gezicht te reinigen. Dit is heel mild en super tegen rimpels en lijntjes.

 

Goed om te weten!

  •  De JouwBox – Ralph Moorman Favourites’ is eenmalig te verkrijgen voor €39 te bestellen op www.jouwbox.nl.
  • ‘Ralph Moorman Favourites’ editie 1 telt in totaal 12 producten met €125 aan winkelwaarde. (70% korting)
  • Ralph heeft deze producten zelf geselecteerd en staat er dus achter. Hij heeft de juiste achtergrond en expertise en is uit gegaan van de 5 essentiële pijlers: Voeding, Mond, Haar, Huid, Suppletie (supplementen)
  • In de box zit ook een A4flyer van KOOC met 25% korting op heerlijke gezonde maaltijden “inspired by Ralph Moorman”

Is de Jouwbox wat ik had verwacht?

Ay, dit is een moeilijke. Ik ben heel enthousiast over de Jouwbox en zijn producten. Maar het is niets nieuws. De meeste producten zitten ook in andere boxen, en ik zie niet echt een meerwaarde. Ik ben dol op Ralph Moorman en zijn adviezen heb ik altijd heel hoog zitten. Ik had denk ik gewoon iets meer hormoon gerelateerd had verwacht?

Hoe vind jij de jouwbox?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

4 thoughts on “Het review van de Jouwbox van Ralph Moorman

  1. wij hebben hem ook gekregen en waren wel enthousiast. Ik heb nog niet veel van die boxen geprobeerd denk ik, dus mijn verwachtingen waren niet zo hoog.. haha. Vooral die deo ben ik heel blij mee!

  2. Ik heb de box ook en beetje gemengde gevoelens erover. Mooie manier om nieuwe producten te ontdekken, al zal ik niet alles gaan gebruiken.

  3. Leuk om de doos ook bij jou tegen te komen. Het is grappig om te zien hoe elke blogger de producten weer op een andere manier presenteert : )

  4. Wat een leuke inhoud. Ik zweer ook bij golden milk.
    Benieuwd of die elastiek iets is.

Comments are closed.

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang