Het Sunny Cars concept | zorgloze autoverhuur

Tijdens een heerlijke vakantie in Ierland, was het nodig om een huurauto te regelen. Na wat rondvragen onder vrienden en kennissen kwam ik terecht bij Sunny Cars. Een bedrijf dat zorgt voor zorgeloze autoverhuur. Een huurauto op reis geeft je echt dat vrijheidsgevoel wat je graag wilt hebben. Je hoeft nergens rekening mee te houden en kunt zelf beslissen waar en hoelang je stopt. Ik ben gek op het ontdekken van landen met de auto.

Echt zorgeloos huren met Sunny Cars

Nu zal jij je afvragen waarom het dan zorgeloos is? Allereerst zitten alle verzekeringen bij de prijs in, de all-in prijs is super scherp. Je hoeft je geen zorgen te maken over problemen of extra kosten want dat zit allemaal al bij de prijs inbegrepen. Sunny Cars heeft het contact met de lokale verhuurder en jij krijgt alle informatie op tijd en helder doorgestuurd. Mijn ervaring met Sunny Cars is echt heel erg positief.

Lees hier over mijn reis naar Ierland! 

Ierland met de auto

Ierland is een magisch land met veel natuur, je kunt geen goed beeld krijgen van Ierland zonder een huurauto. De huurauto geeft je de vrijheid om de mooiste plekjes van Ierland te bezoeken wanneer je maar wilt. Denk er wel aan dat je in Ierland links moet rijden en dat dit eventjes wennen kan zijn. Verder is een huurauto in Ierland voornamelijk ideaal, je hoeft je geen zorgen te maken over de tijden van het openbaar vervoer of iets dergelijks. En busvervoer in Ierland is fantastisch als je van een grote stad naar een andere grote stad moet, maar naar de vele afgelegen plekken kom je gewoon niet met het openbaar vervoer. 

En Ierland heeft zo veel van die hele mooie afgelegen plekken? Je zou er echt langer uit voor moeten trekken dan die paar dagen dat ik er nu was. Trouwens, Ierland is super met kinderen! De meeste Ieren zijn dol op kinderen, en dat zie je aan alle uitgebreide speeltuinen overal. Ook gaan de kinderen daar echt overal mee naar toe. Op de Pitch en Putt banen zag je best wel wat kinderen die gewoon meededen. In de pub zaten ze lekker met hun ouders voetbal te kijken. Echt een familie land.

Heb jij wel eens een auto gehuurd?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

3 thoughts on “Het Sunny Cars concept | zorgloze autoverhuur

  1. Ja, daarom is deze zo fijn. Het is namelijk een Nederlands bedrijf die samen werkt met partners in het buitenland. Alles is van te voren al geregeld, dus je komt niet voor dit soort verassingen te staan

  2. Goed on te horen dat jullie goeie ervaringen hebben er mee , wij nemen ook altijd een huurauto op vakantie

  3. Fijn dat jullie zo goede ervaring met ze heb gehad. Ik heb helaas meerdere keren met verschillende bedrijven uit het buitenland echt hele slechte ervaring. Extra geld bedrag bovenop duwen en liegen dat je hiermee akkoord bent gegaan. Of de krassen etc op auto jou schuld is terwijl die er al op zaten.
    Gelukkig zijn niet alle bedrijven zo maar toch lastig soms

Comments are closed.