Het Vitali med flex massagekussen

massagekussen

Ik ben dol op massages, echt waar. En met al die pijn die ik steeds heb in mijn lichaam, is het ook geen overbodige luxe. Ik probeerde het Vitali medflex massagekussen.

Het Vitali medflex massagekussen.

Laat ik beginnen met dat wij hier thuis zeker 6 van die dingen hebben gehad, en ik dus erg sceptisch stond tegenover weer zo een apparaat. Ze doen gewoon meestal net niet wat ik er van verwacht en wil. Het liefst wilde ik een inwonend Thais vrouwtje uit de salon hier in Ede. Die kunnen geweldig masseren en ook nog eens koken. Wat wil je nog meer.

Maar voor nu moest ik het dus even doen met een massagekussen. Ik vind massages echt lekker. Maar echt. Ik hou er zo van. Even helemaal relaxen, lekker kopje thee erbij en wat fruit. En dan laat je lekker even masseren. Gewoon thuis op de bank of in bed. Heerlijk.

massagekussen huishoudbeurs

Het Vitaly Med Flexi massagekussen geeft een sterke en stevig roterende beweging af volgens de shiatsu massage techniek. Hierbij wordt druk en wrijving uitgeoefend aan het oppervlak van het lichaam. Tevens zorgt de infrarood voor een warmtestraling, waardoor uw temperatuur omhoog gaat. Uw bloedsomloop wordt bevorderd en ook uw hartslag wordt iets hoger (niet geschikt i.c.m pacemaker). Uiteindelijk wordt uw stofwisseling gestimuleerd. Daardoor worden afvalstoffen vlotter verwijderd.

De Vitaly Med Flexi is veelzijdig toe te passen op o.a. nek, rug, armen, benen en voeten.

Op de huishoudbeurs zie je heel veel van de stands met een massagekussen. Ik moet altijd bij elke stand even zitten. Ik heb door de PCOS altijd wel pijn in mijn spieren, en lopen is erg vermoeiend. Helemaal mijn buik is een drama na een paar uurtjes beurs. Bovendien vind ik massages echt heerlijk.

De hostess van Vitalis was een schatje, en kwam mij als eerste van alle stands even vertellen wat het allemaal doet, en legde hem spontaan op mijn buik. Ze zag dat ik opgezwollen was, en over mijn buik wreef. Een fijne verandering van de mensen die je dan meteen feliciteren. Zo vertelde ze dat de infrarood stralen heel goed waren voor mijn buik.

 

Infraroodstralen dringen diep door in je lichaam en drijven je lichaamstemperatuur op. Door de warmte en de energie die je lichaam absorbeert, wordt je afweersysteem gestimuleerd en krijgt het celvernieuwingsproces impulsen

Als je bedenkt dat ik regelmatig kleine Miya op mijn zet omdat ik er niet meer tegen kan, snap je dat dit een welkome verandering was. Ik had die dag ook veel minder last van mijn buik dan ik gewoonlijk heb. Natuurlijk is het geen wondermiddel en ben je meteen fit en alles, maar de pijn was al minder en dat is voor mij een enorme winst.massagekussen

Verwen je spieren met een med flexi massage kussen

Uiteraard heb ik zo een Vitaly Med Flexi massagekussen meegenomen van Vitalis, want als iets helpt tegen pijn dan ben ik voor. Thuis moest mijn man er natuurlijk meteen aan geloven, en die deed zijn rug, nek, voeten en polsen. Na een lange dag op kantoor was dit echt ideaal.

Ook ik heb het op mijn voeten, polsen en rug geprobeerd en ik ben verslaafd. Het werkt wel lekker hoor met zo een massage in je rug. Werkt wel beter tegen stress en spierpijn dan een paracetamol. Uiteraard zijn de handen van mijn man wel lekkerder, maar dit apparaat houd het een stuk langer vol en kan even goed die knopen pakken. De warmte is ook echt heel fijn.

Laatst gaf ik een paar vriendinnen de tip om hun man een massage cadeau te geven, dit is weer zo een tip!

med flexi massage kussen voor vermoeide spieren Het Vitali med flex massagekussen


ageology banner Het Vitali med flex massagekussen

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Reacties

Reacties zijn gesloten.