Het Vtech Magibook review en winactie!

Het Vtech Magibook is leuk en leerzaam speelgoed

Het Vtech Magibook had ik al in een eerder blog vermeld, en dat er een review van zou komen. De kleine is echt dol enthousiast dus hierbij het review! Wat nog leuker is, jij kunt er 1 winnen!!

Review Vtech Magibook

Waarschijnlijk heb je hem al een paar keer voorbij zien komen op mijn Instastories, want Miya speelt er echt wel veel mee. Het grappige is dat ze hem vooral pakt wanneer Keira op haar tiptoi Wereldatlas zit. Dat is een soort gelijk boek, maar dat review komt volgende week! Miya wil graag leren, en juist wanneer Keira aan het leren is, dan doet ze ook mee. Als Keira aan haar huiswerk zit, dan gaat Miya vooral op het Magibook. Ze heeft dan echt het idee dat ze zo ook mee leert.

Sterker nog, zij heeft niet alleen het idee, ze leert echt veel van zo een boek. Grappig, want eigenlijk had ik niet eens zo verwacht dat ze er zo enthousiast over zou zijn. Maar inmiddels kent ze de liedjes, en leert ze zo over seizoenen en kleuren bijvoorbeeld. Ook leert ze over vormen en dieren.

Wat zij erg leuk vind is dat ze interactief aan het spelen is. Ze leert van de geluiden en de teksten, maar ook door het zien en het spelen met de pen. Zo leert ze weer de grip op een pen en actie reactie zeg maar. Miya zit graag met haar neus in de boeken, of op de telefoon van mama. Maar zo een Vtech Magibook valt een beetje in het midden. Ze zijn digitaal bezig maar toch ook in een boek. En dat vind ik weer heel prettig. Zodra ze hier een beetje op is uitgekeken, dan kijken wij zeker naar de uitbreiding. Zo kunnen ze duizenden woordjes en betekenissen leren.

Eigenschappen:

 • Het interactieve en educatieve systeem voor kleine ontdekkers!
 • Sluit aan bij de ontwikkeling van je kind en draagt bij aan de eerste voorbereiding op school.
 • Ga op avontuur in de interactieve wereld van de verschillende activiteitenboeken.
 • De magische pen brengt de karakters in de boeken tot leven en activeert uitdagende spelletjes, liedjes, geluiden en muziek.
 • De boeken hebben een ruime, gevarieerde en educatieve inhoud, van dagelijkse routine tot een eerste kennismaking met de wetenschap
 • Elk boek bevat 32 geïllustreerde bladzijden, 40+ activiteiten en 3.000+ interacties.
 • Download de audio content van de activiteitenboeken eenvoudig via Explor@ Park.
 • Inclusief activiteitenboek: Een dag uit het dagelijks leven.
 • Met koptelefoonaansluiting en bijgesloten USB-kabel.
 • Verkrijgbaar bij de betere speelgoedwinkel en bol.com

Winnen!!

Wil jij zo een fantastisch Vtech Magibook winnen voor jouw kleintje, of voor een ander leergierig kindje? Doe dan snel mee!

 • Like onze Facebookpagina 
 • Je mag ook onder de post reageren
 • Delen wordt gewaardeerd
 • Door mijn instagram te volgen krijg je een extra kans

Heel veel succes! De winnaar krijgt persoonlijk bericht

Vtech Magibook


Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Abbey

  Wat een leuke actie!
  Ik hem graag winnen voor mijn leergierige zoon die volgende maand 6 gaat worden.

 2. Jolanda Veltman

  Doe graag mee voor onze meid en kleine vent,
  Ik geniet van de momenten dat zus net 5 haar bijna 1,5 jaar oude broertje vanalles aan het leren is.. Hiermee is ze nog wel even zoet, want zelf ontdekken is leuk en daarna wat je ontdekt hebt door te geven is nog leuker

 3. Inge Suys

  Kerstmis is zo’n mooie tijd,
  die elk jaar m’n ziel verblijdt 🎄
  Ook m’n kleintje is betoverd:
  Kerstmis heeft haar hart veroverd ❤️
  Lichtjes en ook blije mensen,
  meer kan ze zich echt niet wensen ✨
  Toch heeft ze een grote droom:
  Vtech onder de boom 🎁

 4. Janneke

  Wat een leuke actie!
  Mooi boek, waar mijn kleine meid met een taal ontwikkelings achterstand veel van zal kunnen leren.
  Ze houdt van heel veel herhaling en dan is zo een boek ideaal, en die is wat geduldiger dan deze mama soms is 😉

 5. Hester

  Wat lijkt me dat een leuk en leerzaam ‘boek’. Zou hem graag willen winnen 🙂

 6. Anne

  Wat een leuk “boek” . Tijdens de momentjes op het potje, in het kader van de zindelijkheidstraining mag Teun de tablet mee en speelt hier dan spelletjes op of kijkt een filmpje. Zo grappig om dan te zien dat hij probeert te huppelen omdat dat in de bibaboerderij wordt gedaan. Een toevallige grote boodschap is het enigste wat tot nu toe is achtergebleven maar wat is mama trots 🙈
  Ik vind het zo ontzettend gaaf om te zien hoe snel de ontwikkeling gaat en hoe goed die kleintjes leren door te zien, te ervaren en vooral ook door gewoon (na) te doen. Vtech stimuleert de kleintjes daar ook echt bij! Echt wel een van mijn favoriete merken babyspeelgoed

 7. Rose

  Ik zou graag een magibook winnen voor mijn zoontje. We wilden deze eigenlijk voor z’n verjaardag 30-12 geven maar deze was over uitverkocht😞. Hij vindt het vast superleuk aangezien hij graag boekjes leest en vtech is altijd leuk!

 8. Miriam van der Wagt

  Graag zou ik er 1 willen winnen voor mijn jongste zoon en dan op het kinderdagverblijf van hem geven. Zodat alle peuters er van kunnen leren want Vtech staat voor plezier en dit boek ook zeker voor leerplezier 😊

 9. Alyt van der Heide

  Doe heel graag mee voor mijn 5 jarige meid. Vind dit magibook leuk en leerzaam, spelenderwijs leren. Leuk om samen met haar te doen. Of ze speelt er alleen mee. Interactief denk dat ze dat erg aantrekkelijk vind.
  Maar ook leuk voor mijn gastkindjes.
  Volg je op Facebook en Instagram.

 10. Janet

  Ik doe graag mee. Mijn jongste zou dit helemaal geweldig vinden.

 11. amanda vd broek

  ik doe graag mee voor mn 2 meiden.

 12. Charlotte

  Fijn dat er voor verschillende leeftijden aanvullingen verkrijgbaar zijn. Ik doe graag mee, ben gek op educatief speelgoed haha.

 13. Tine

  Ziet er heel erg leuk en educatief uit! Ga ik zeker eens kopen voor mijn kleine nichtje! Vanaf welke leeftijd zou je dit boek aanraden?

 14. MamaMinke

  Lijkt me heel leuk voor de kinderen. Luca om alles te leren wat hij wil en voor Nola om het leren praten te stimuleren. Denk dat het haar heel goed zal doen. Ik doe graag mee. Fijne feestdagen!

 15. Nicole

  Ja die wil ik wel voor Fay winnen!!

 16. Claudia Diependaal

  Ik doe heel erg graag mee. De kleinkinderen zullen het geweldig vinden.

 17. Linda

  Super leuk, ik waag heel graag een kansje op dit leerzame cadeau!
  Ik volg je ook via IG (fennaisdeliefste)

 18. Stephanie

  Wat een leuk ding! Zou graag meedoen, maar mn zoontje is er nog wel erg jong voor haha. Wel een superleuke manier om zo spelenderwijs te leren.

 19. nicole orriens

  V-tech heeft altijd enorm leuk speelgoed vind ik. En het is vaak nog educatief ook. Succes et de winactie.

 20. Sherry

  Wat leuk dit zal mijn nichtje geweldig vinden. Ik heb je op fb een like gegeven sherry masters en op instagram volg ik je onder beautyandbooksmagazine.

 21. Annabel de Ruiter

  annabel.a.lovely.day moest t zijn 😅😂

 22. Annabel de Ruiter

  Wat een leuk educatief speelgoed! Liselotte wilde het ook graag voor Sinterklaas, maar het allerliefste een speelgoedhondje. Dit laatste werd dan ook het ‘grote’ cadeau. Wat ik ook zo leuk vind aan het VTech magibook, is de prijs van de vervolgboekjes. Leuk om voor haar verjaardag te vragen. Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie. Op instagram volg ik je ook al 😉 naam: Annabel.have.a.lovely.day

 23. Jamey

  Wat een tof ding zeg! Kan me goed voorstellen dat miya er erg blij mee is!

 24. Trotsema fati

  Super! Ik doe graag mee voor mijn 2 kinderen.

 25. Michoe Emanuelson

  Alvast leuke voorbereiding op de kleuterschool. Leuk om samen met oma te doen, als ze oppast

 26. Liline Erdmann

  Wauw, ik doe heel graag mee!

 27. Linda Raaijmakers

  Dit zou echt geweldig zijn voor onze leergierige tweeling Lucas & Eva dus ik maak graag kans voor ze 😀 Ik volg je ook al een hele tijd via instagram (@lindaenbjorn)

 28. Cindy

  Wow!!!#MAGIBOOK
  HOE TOF IS DIT VOOR HUN ONTWIKKELING EN LEER EN DENK VERMOGEN.!!!♡
  Met 2 jaar dochtertje en 3 jarig zoontje zou deze magibook echt HÈÈÈL groot SUCCES zijn!!!!♡♡ alles wat belangrijk is at is wat ze bij mijn echt zooo verdienen.

  !!! ♡♡
  STAAT ZOLANG OP HET VERLANGLIJSTJE! !!!♡♡♡
  bedragen is nog lang niet bij elkaar omdat het inkomen er niet voor is .

  Daarom waag ik op deze fantastische blog kans en instagram cindyjerphanion

 29. Anna

  Geweldig voor mijn dochter…! Ik doe mee 😍

 30. Lotte van Kins - Kettenis

  Wat super gaaf voor onze dochter en in de toekomst voor dr broertje en zusje <3 Ze is ook echt helemaal gek op die vtech tafel, dus dit zal zij vast ook super leuk vinden!!

 31. elisabeth maria martina

  voor kleinzoon tije een geweldig kado
  daar maakt oma lies hem vast heel blij mee

 32. Willianne

  Super leuk! Doe graag mee voor mijn zoontje Teun. Hij mag graag boekjes lezen dus denk dat hij deze ook wel heel interessant vind! Volgde je al op Facebook nu net je instagram gaan volgen onder naaam Solisme.

 33. Jolanda

  Dit zag ik dus laatst in de winkel volgens mij, lijkt me erg leuk voor onze dochter van 3,5! Ik doe dan ook graag mee en volgde je al op Facebook en Instagram 🙂 Fijne feestdagen alvast!! xx

%d bloggers liken dit: