is bakingsoda een wondermiddel Het wondermiddel baking soda

Ken jij het fantastische wondermiddel baking soda al? Heb je het al eens geprobeerd? Ik wel.. Vind ik het nog steeds fantastisch?

Is baking soda echt een wondermiddel?

Ik lees overal van die fantastische verhalen, en het kwam op mij neer als een geweldig wondermiddel. Die moest ik hebben en zou hem proberen. Misschien doe ik iets fout, of is mijn versie van een goed resultaat anders dan die van een ander, maar here goes..:

  • Haalt de vlekken uit je tapijt. Gebruik baking soda met azijn en je hebt een prachtig schoon als nieuw tapijt. FAIL!!! Mijn lieve kleine Miya had haar luiertje afgedaan in de kamer van Keira, met als resultaat dat ik dit mooi kon proberen. Keira vind de knalgele vlekken op haar tapijt niet op een panterprintje lijken en mag binnenkort een nieuw tapijt uitzoeken.
  • Gebruik 1 lepel baking soda op 3 lepels water voor geweldig stralend haar. FAIL!! Het duurt een uur om het uit te spoelen, zonder shampoo geen doen (en juist de bedoeling dat het een vervanger is), ik kwam er niet meer door heen, en pas na een flink masker van kokosolie, ei en azijn is mijn haar weer een beetje normaal. Ook Keira wil dit NOOIT meer. 
  • Gebruik een beetje baking soda om je tanden te poetsen… YUK!!! Alsof je paracetamol op je tanden smeert. Echt te ranzig. Ik hou het bij zout, citroen of gewoon lekkere Colgate.
  • Maak er een soort van pasta van, en smeer het over je gezicht. Het scrubt zeker lekker, en mijn huid voelde best heel zacht.
  • Een theelepel baking soda, kruiden, ei en bloem zou je de perfecte fried chicken van krijgen. Wij zijn allemaal dol op fried chicken, dus die moesten we proberen. Nogmaals: YUK!!! Ten eerste leek het alsof ik Dreft in de frituurpan had gegooid, vol met bubbels. Het zag er best lekker uit zo op het bord, maar nee, gefrituurde paracetamol met kip smaak.

Dus mocht je baking soda willen proberen… Hou dan deze try outs in gedachten!!!


ageology banner Het wondermiddel baking soda

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo