Ken jij het fantastische wondermiddel baking soda al? Heb je het al eens geprobeerd? Ik wel.. Vind ik het nog steeds fantastisch?

Is baking soda echt een wondermiddel?

Ik lees overal van die fantastische verhalen, en het kwam op mij neer als een geweldig wondermiddel. Die moest ik hebben en zou hem proberen. Misschien doe ik iets fout, of is mijn versie van een goed resultaat anders dan die van een ander, maar here goes..:

 • Haalt de vlekken uit je tapijt. Gebruik baking soda met azijn en je hebt een prachtig schoon als nieuw tapijt. FAIL!!! Mijn lieve kleine Miya had haar luiertje afgedaan in de kamer van Keira, met als resultaat dat ik dit mooi kon proberen. Keira vind de knalgele vlekken op haar tapijt niet op een panterprintje lijken en mag binnenkort een nieuw tapijt uitzoeken.
 • Gebruik 1 lepel baking soda op 3 lepels water voor geweldig stralend haar. FAIL!! Het duurt een uur om het uit te spoelen, zonder shampoo geen doen (en juist de bedoeling dat het een vervanger is), ik kwam er niet meer door heen, en pas na een flink masker van kokosolie, ei en azijn is mijn haar weer een beetje normaal. Ook Keira wil dit NOOIT meer. 
 •  
  baking soda 1
  Het verwachte resultaat.. Bij mij was het meer andersom 🙁

   

 • Gebruik een beetje baking soda om je tanden te poetsen… YUK!!! Alsof je paracetamol op je tanden smeert. Echt te ranzig. Ik hou het bij zout, citroen of gewoon lekkere Colgate.
 • Maak er een soort van pasta van, en smeer het over je gezicht. Het scrubt zeker lekker, en mijn huid voelde best heel zacht.
 • Een theelepel baking soda, kruiden, ei en bloem zou je de perfecte fried chicken van krijgen. Wij zijn allemaal dol op fried chicken, dus die moesten we proberen. Nogmaals: YUK!!! Ten eerste leek het alsof ik Dreft in de frituurpan had gegooid, vol met bubbels. Het zag er best lekker uit zo op het bord, maar nee, gefrituurde paracetamol met kip smaak.

Dus mocht je baking soda willen proberen… Hou dan deze try outs in gedachten!!!

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love