HHB17, oftewel een verslag van het eerste weekend op de Huishoudhoudbeurs!

Ruim 6 maanden leven we er al naar toe: De Huishoudbeurs. Het was zo enorm leuk om alles van dichtbij mee te mogen maken, en dan de beurs op te gaan. Wij namen het eerste weekend ook de Instastories van de Huishoudbeurs over! Super leuk, lees je mee?

huishoudbeursHHB17

Ik mocht scoops delen, reviews doen, en zelfs kaarten weggeven. Op PinkPress vond je regelmatig van alles over de Huishoudbeurs 2017. We hebben van alles gehoord en gezien achter de schermen, en beseffen des te meer wat een enorm werk het is om zo een beurs op te zetten. Als je dan duizenden vrouwen super blij en lachend over de beursvloer ziet lopen, dan weet je dat het ook allemaal geslaagd is! Respect!huishoudbeurs

De Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs bestaat al sinds 1955, en is eigenlijk niet meer weg te denken. Hij gaat helemaal mee met zijn tijd, en zo vond je er dit jaar dus ook een grote influencers stand vol met vloggers en bloggers. Een enorm succes is natuurlijk de Hiiper app die op de beurs werd gelanceerd. Een app die jou precies laat zien waar welk artikel het goedkoopst is. Zo spaar je rustih 30% uit op boodschappen. Niet mis dacht ik zo. Jamey en ik namen de Instastories van de Huishoudbeurs over, en waren dus ontzettend veel live het hele weekend. Ook hebben wij wat filmpjes en foto’s gemaakt en een greep daaruit kun je hieronder zien:

We hebben dit weekend ook een soort van vlog gemaakt! Ik moet echt even oefenen, maar man ik heb volgens mij wel de smaakt te pakken!!

Dag 1

Op zaterdag was de opening, en die was al meteen razend druk! Heel bijzonder was de unieke bruiloft. Dit prachtige stel gaf elkaar het ja-woord gewoon daar op de beurs. Het bruidspaar was bijzonder mooi gekleed door Valkengoed, echt wel een plek waar ik ga kijken volgend jaar! We gingen langs Black&Decker die echt een geweldige nieuwe lijn hebben speciaal voor vrouwen, maar die ook door mannen gebruikt kan worden. Dus geen roze, maar hun eigen kleuren. Wel een heel stuk lichter, en het ligt wat fijner in de hand. Ik werd overigens gewoon verliefd op hun stoomreiniger, want hoe handig is zo een ding met een pup en 2 kinderen? De aardige meneer gaf ons ook een hele fijne demonstratie.huishoudbeurs
We kwamen ook Patty Brard tegen, zij promoot een sexy shape wear voor de Op=Op winkel. Wij gaven ook leuke lingeriebonnen weg van Lingerie2Go! Als je ons kon vinden op de beurs, kreeg je een bon en mocht je een setje uitkiezen. Het ging in het begin wat stroef, maar toen ik de volgende dag mijn opvallende jurkje aan had, ging het heel hard. Ook hard gingen alle shotjes in de Proost hal… Hilarisch want 1 van de barkeepers was zelf zo lazerus als wat! We sloten de dag af met een hapje in de Pasamala hal, met lekkere tunes van de meiden van O’G3NE. Wat een strotjes hebben die zeg, fantastisch!

huishoudbeurs
Lekker flesje bubbels!

Hotel Fletcher

Van hotel Fletcher mochten wij bij hun logeren die avond. Ik heb het hotel zo vaak gezien want het is vlakbij mijn moeder, dus ik was enorm nieuwsgierig hoe het er van binnen uit zag, Ik wist eigenlijk niet dat er boven een restaurant en lounge bar was, anders had ik al lang een keer naar binnen gegaan.

huishoudbeurs
Natuurlijk deden we allebei een kleine fotoshoot in het Fletcher hotel
huishoudbeurs
Mijn jurkje is van de New Yorker, en bril is van Firmoo
huishoudbeurs
Deze prachtige kleur is uit de nieuwe lijn van Clarins. Hij smeert heerlijk zacht en blijft de hele dag mooi. De kringen zijn van mijzelf..
huishoudbeurs
Deze bronzer highlighters zijn van W7, prachtig voor bij mijn jurkje!

Het hotel is PRACHTIG! Echt te cool gewoon. Die kamer met zijn fantastische uitzicht en transparante douche midden in de kamer is natuurlijk de kamer voor een huwelijksnacht. Super romantisch! Daar kom ik op zeker terug met mijn vent… We zijn natuurlijk nog lekker een drankje gaan doen in de lounge bar, eindelijk konden we samen iets drinken echt, zonder dat Jamey hoefde te rijden. We bestelden dus een flinke gin tonic, en een lekker broodplankje.

huishoudbeurs
Een lekkere gin tonic

hotel fletcher

In de kamer heb ik nog mijn nieuwe favoriete serie op Netflix gekeken van Santa Clarita’s Diet met Drew Barrymore, en had toen eindelijk een nachtje van heerlijk slapen!!. In de ochtend schoven aan het ontbijtbuffet met lekker verse jus en broodjes.

huishoudbeurs
Ontbijt bij hotel Fletcher
fletcher
Prachtige decoratie door het hele hotel

Dag 2

De tweede dag waren we de hele dag VIP. Wat een aanrader! Lekkere lunch, een massage, een healthcheck. We kregen een glaasje bubbels en zelfs een kaasfoundue en leuke goodiebag! Ook fijne plek om even te ontsnappen uit de drukte.IMG 1279 HHB17, oftewel een verslag van het eerste weekend op de Huishoudhoudbeurs!

We zagen een prachtige modeshow van Marokkaanse bruiden, inclusief muziek. Ik was helemaal fan van de jurk met mutsje bij de show van Vastgoed bruidskleding, ik wil een knielange versie daarvan. En voor Jop wil ik zo een mooi groen/blauw pak. Echt geweldig!!! Serieus genoten van de mooie show en de dansjes. Ook de Boys waren natuurlijk goed met hun show. Maar die was te spannend om hier online te zetten hoor!huishoudbeurs

Je kon padle boarden, er was een hondenworkshop, er waren allemaal stands om je kleine viervoeter flink te verwennen! Ook jezelf kon je in de foodhal enorm verwennen.

huishoudbeurs
Fajah Lourens met haar Killer Body succes! 

De happy en Healthy hal blijft mijn favoriet met alle gezonde hapjes en drankjes en workshops. Wij spraken even met Fajah Lourens die haar nieuwe boek Killer Body 2 daar promoot. Ik ga hem zsm lezen! Wat was ze weer lief tegen iedereen, toch wel fijn als een celeb niet uit de hoogte is. Ook Michiel de Zeeuw was een schatje! Hij geeft in de video hele leuke tips om je huis budget vriendelijk op te knappen, zeker even kijken in de video als je nog niet had gezien.huishoudbeurs

Ik kreeg nog een fijne instructie met een massage apparaat, maar daarover binnenkort meer.

Verder waren er nog veel plekken om te shoppen voor beauty items, kleding en natuurlijk heel veel aanbieding voor al het eten!

De Huishoudbeurs is er nog de hele week en woensdag begint ook de 9 maanden beurs waar ik zeker nog langs ga ook!

Ben jij al geweest? Wat vind je van ons vlog?

 

 

 

self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

2 gedachten over “HHB17, oftewel een verslag van het eerste weekend op de Huishoudhoudbeurs!”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven