Close

Hoe belangrijk is een goede tas bij een outfit?

Persoonlijk? Ik vind het heel erg belangrijk. Het is net als een horloge en schoenen, iets wat een outfit afmaakt. Helemaal als je bijvoorbeeld een zakelijk gesprek hebt.

paul smith tasDe tas!

paul smith tas
Wat ik zo mooi vind aan deze tas is dat hij donkerblauw is, maar van binnen knal koraal. Toch even wat aparter dan vind je niet? De schoenen zijn trouwens van HM.

Ik heb jarenlang een oker gele tas gehad van Guess, dit was echt mijn statement tas. Hij was een mooi model, en stond eigenlijk overal wel bij. In tegenstelling tot schoenen, verander ik niet zo snel van tas. Toen deze stuk ging, had ik een andere gele, en die gebruik ik nu een beetje als back up. Ik heb nl de perfecte tas gevonden voor mij!

paul smith tas
De tas komt van Brandfield, en is van het merk Paul’s boutique. Hij is van kunstleer, en ook het bontje is niet echt. De tassen hebben maar liefst 1 jaar garantie. Ook lijkt hij een stuk zwaarder dan hij is, hij is nl heel licht!

Hij is ideaal voor een zakelijke bespreking – waarvan ik er steeds meer heb tegenwoordig – en staat gewoon netjes. Wat je er ook bij aantrekt. Het ligt een beetje aan de klant, maar over het algemeen heb ik een zwarte maillot (of legging)met een jurkje aan. In de zomer vaak een wit t-shirt met een zwarte legging en zwart colbertje. Ik weet dat leggings een fashion faux pas zijn, maar ik kan echt niet zonder! (lees hier mijn ode aan de legging).

Je kunt de tas ook gewoon gebruiken voor een dagje lekker shoppen, in combinatie met jeans en een leuke blouse. Of je kunt hem als undercover camera tas gebruiken(haal de vulling uit je oude cameratas ét voila) of zelfs als luiertas, hij is namelijk groot genoeg!paul smith tas

Wat vind jij van mijn tas? En wat voor tas gebruik jij?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “Hoe belangrijk is een goede tas bij een outfit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang