Close

New in! | Hoge hakken en skinny jeans | #OOTD

Hoge hakken en skinny jeans. Ik zweer je dat ik dat al jaren niet aan heb gehad! Mijn man was ook (blij) verrast om mij zo eens mee te maken.. Maar ik wilde een keer uit mijn comfortzone. 

Dress up? Neah doe mij maar een legging!

Ik ben echt van de leggings. Als ik geen legging aan heb dan wel een pantalon. En nee niet zo een chique op maat gemaakte broek. Gewoon een joggingbroek die er uit ziet als een pantalon. Of op mijn hoogtepunt, dan draag ik drie dagen mijn joggingbroek onder het mom van ik ga zo sporten. Ik ga ook wel echt naar de sportschool, alleen doe ik dan mijn sportkleding aan.

Een keertje dus een beetje moeite doen mocht wel dus. Nou moet je niet denken dat ik meteen uber glam ben gegaan, want de jeans die ik had gehaald waren gewoon zonder knoopjes, een tregging. Lekker over mijn pens heen getrokken, leuk shirtje en een heel groot vest want ik heb het altijd koud. 

Waarom ik nooit jeans draag?

Omdat ik een mega pens heb, hij is echt lelijk. En van een spijkerbroek krijg ik het dan gewoon benauwd. Die zit zo strak altijd om je boek, en die knoop irriteert enorm. Dan eind van de dag gaan ze heel los zitten, of als je bukt krijg je of kramp van een te hoge waistline of je ziet er uit als Bob de Bouwer. Dat is een beetje een ding met jeans. Maar mijn man liet wat hints vallen, over hoe sexy hij mooie jeans vind. Dus nou ja, ik wilde hem ook een keer blij maken.

Om het af te maken bestelde ik de meest sexy enkellaarsjes bij Manfield die ik kon vinden waar ik op kan lopen zonder eruit te zien alsof ik de grond wil vermorzelen. Als ik iets afschuwelijk vind dan is het een vrouw die niet op hakken kan lopen. Trek ze dan gewoon niet aan. Gympen zijn echt veel sexier dan een vrouw die zo loopt te stampen en wiebelen. Wiebelen op hakken is alleen sexy als je dronken bent en een minirokje aan hebt. En sexy bent. 

Datenight

Ik moest voor een swap ook wat make up uitproberen, dus die zag er ook leuk uit. Mijn man kon dus niet anders dan mij heerlijk uit eten te nemen. We hadden echt bij een super lekker sushi restaurant gegeten. We konden uren tafelen want de meiden waren uit logeren en dat is ook wel een keertje fijn! Mijn man vond de look supergeslaagd ook gelukkig! De broek zat ook best ok, zelfs na het eten, dus die ga ik zeker vaker dragen! En ik heb beloofd minimaal 1x per maand weer hakken aan te doen.

Wat vind jij van mijn hoge hakken en skinny jeans?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

12 thoughts on “New in! | Hoge hakken en skinny jeans | #OOTD

  1. Leuke laarsjes. Ik draag enkel in het weekend jeans omdat we dat niet op het werk mogen dragen

  2. Ik moest er even aan wennen, maar vind het nu ook echt super. Ik draag ook steeds vaker een skinny broek

  3. Mooie schoenen heb je uitgekozen! Ik vind hoge hakken zo mooi en heb er ook een kast vol van. maar het lukt me niet meer om erop te lopen. Misschien toch maar weer eens gaan oefenen haha.

  4. Heerlijk geschreven weer! Ik vind een skinny mij ook niet zo mooi staan. Meer omdat ik mij onzeker voel over mijn figuur. Ik ben nu aan het trainen voor meer conditie en wat minder kilo’s haha. Wie weet denk ik er over een tijdje anders over als ik weer lekker in mijn vel zit. Leuke laarsjes trouwens.

  5. Hahahq geweldig geschreven. Ik draag ook altijd leggings of treggings!! Maar dat komt ook doordat ik voor mijn werk als gastouder veel op de grond zit en gek doe haha

  6. Hier ook team leggings! GEwoon kei comfy en zo easy. Wel heerlijke laarsjes, helemaal mijn ding!

  7. Foto foto foto! Staat je zeker fantastisch! Ik vind hoge hakken en een jeans ook heel sexy. Ook al draag ik het zelf bijna ook nooit, want ja… gympen lopen nou eenmaal lekkerder 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang