Close
Hoge hakken of UGGs bij een feestje

Hoge hakken of laarzen; wat trek jij aan naar een feestje?

De feestjes komen er weer aan. December is 1 van de drukste maanden van het jaar wat dat betreft. Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om wat looks te bedenken, looks die met elkaar kunt combineren. Dus hoge hakken of laarzen?

Comfortabel maar stylish naar een feestje

Deze winter vindt ik het nog lastiger dan vorig jaar. Ik kan werkelijk nergens tegen. Een paar mooie pumps zitten er- met groot verdriet in mijn hart- voor mij niet meer in. Vorig jaar kon ik nog even afwisselen. Dan deed ik eerst een paar mooie hakken aan, en daarna mijn gympies of mijn UGG laarzen.

Een mooi alternatief voor hakken of juist hele makkelijke laarzen, zijn platte laarzen. Kniehoge leren laarzen met een klein riempje of een motiefje staan super elegant en dan kun je er toch wat langer mee staan of zitten zonder klachten. Draag ze met een midi rok, of een strakke broek voor extra effect. Combineer het met een fijne blouse of hoe koud het nu is, een trui van wol ziet er ook altijd classy uit.

hoge hakken of laarzen naar een feestje

Ga je voor hakken of laarzen?

Hakken staan altijd super sexy. Ze maken je benen 2 meter lang en ze kleden elke outfit aan. Ik weet toen ik nog hakken kon dragen dat het voelde alsof je een dosis zelfvertrouwen aantrekt. Je voelt je vaak mooier en lekkerder in je vel. Natuurlijk dus ideaal bij een kerstborrel. Lukt het je niet om de hele avond op hoge hakken te lopen, dan heb je 3 andere opties.

  1. Ga voor de queenie heel. Het zijn de ini mini kitten heels die zo ontzettend populair zijn deze winter. Toch dat hakje, maar vrijwel alle comfort van bijna platte schoenen. Op het moment rennen vrijwel alle topmodellen er mee naar elk feestje, dus je hebt meteen een stylish look
  2. In New York staan de zakenvrouwen erom bekend dat ze pijlenhoge hakken dragen, maar onderweg gaan ze op sneakers. En dat is ook jouw oplossing. Neem een paar sneakers mee voor als je lange stukken moet lopen of als je de hakken niet meer aan kan. Ideaal zijn ook de ballerina’s. Ze passen zo in je handtas en staan evengoed classy onder elke outfit.
  3. Trek gewoon je UGGs aan. De platform laarzen zijn super high fashion op het moment. Ze zitten lekker comfortabel, je hebt geen koude voeten en je kunt ze evengoed met een jurk dragen. Ik draag het zelf met een hele wijde jurk en een vest of trui. Maar bij een geweldige feestjurk of een glitterbroek maak je wel een statement als je dan toch je UGGs aantrekt. Je ziet de jongere generatie in allerlei wilde combinaties, maar dat maakt het juist zo leuk. Eindelijk zijn we klaar met al die strakke regels. Combineer je dikke wollen trui met een glitter of satijnen rok en paar UGGs en je hebt een unieke style te pakken en je bent helemaal bij met de mode. Daarnaast, mocht je slechte heupen hebben, of reuma zoals ik, dan zijn deze nieuwe mode statements echt een geschenk.

    Ik heb het vast voor jullie uitgeprobeerd afgelopen weken. Ik had een Sinterklaas feestje en daar droeg ik een groene fluwelen glans jumpsuit. Lekker losjes en feestelijk, en mijn dikke hoge platform UGG laarzen eronder. De oudere generatie keek mij wat vreemd aan, maar de jonge hipsters vonden het stylish en dus ja. Ook had ik op een diner mijn witte wollen trui aan met een roze satijnen rok en bruine kniehoge leren laarzen. Het stond super chic en het is een combinatie die ik zeker vaker zal dragen. Misschien dat ik de trui omwissel voor een keer een blouse of een blazer, maar ik vond het een fijne combinatie. Nergens last of pijn gehad.

Wat mij betreft kun je zeker verder kijken dan alleen hakken voor een feestje.

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang