Hot Lips! Donker of licht?

Urban Decay 100 shades of Vice - Hot Lips! Donker of licht?

Een paar dagen geleden heb ik op Instagram een post geplaatst met 2 kleuren lipstick. Een donkere en een lichte. Iedereen was fan van de lichte, net als ik! Ik vertel je waarom.

Urban Decay 100 shades of Vice

Ik probeerde 2 lipsticks uit uit de collectie van Urban Decay 100 shades of Vice. De lichte is Backtalk – comfort matte en de donkere Disturbed – comfort matte. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar een tint wat dichter bij mijn lippen licht, en zacht glanzend.

Lipgloss vind ik te glimmend op mijn leeftijd. Het is super sexy, maar met 40 jaar vind ik het echt meer voor een feestje. Een beetje gloss vind ik wel altijd mooi. Alleen niet de high shine, dat is meer voor de jongere generatie.

Mat vind ik echt alleen mooi als je volle en goed verzorgde lippen hebt. Als je 1 of 2x per week je lippen mee poetst en een goede vochtinbrengende balm gebruikt heb je al snel mooie zachte lippen. Velletjes onder een lipstick is een no go, en helemaal bij matte lipstick zie je dit duidelijk.

Cream vind ik altijd mooi, het staat zacht en vrouwelijk. Voor de 40+ vrouw vind ik dit ook de mooiste optie.

Donkere LippenIMG 20160628 120733 - Hot Lips! Donker of licht?

Uiteraard als je een donkere huid hebt, zijn donkere kleuren natuurlijk prachtig. Mijn vriendin gaf ik de Disturbed (ik gebruikte een sample verpakking) en hij stond haar echt geweldig, en juist weer heel naturel. Voor de donkere 40+ vrouw kan een hele felle of lichte kleur wat sneller ordinair overkomen. Bij de lichte 40+ vrouw is het wat moeilijker. Een felle kleur past beter bij een feestje, alhoewel rood voor iedere vrouw geweldig staat. Je moet alleen de juiste toon rood vinden die bij jouw huidskleur past.
Een heel donkere kleur zie je toch sneller in de lijntjes verdwijnen, en ook lijken lippen wat smaller. Als je ouder word gebeurt dit sowieso, en lijk je dus ouder. Het maakt ook wat harder, en ook dat geeft een wat strengere, oudere vibe. Je kunt dit wel bijtekenen met een goed lip potlood, maar voor diegene die niet zo een held zijn met make up, kun je donkere kleuren gewoon beter laten.

IMG 20160628 120806 - Hot Lips! Donker of licht?Lichte lippen

De mooiste kleuren voor je lippen liggen toch tegen het rood aan. Het lijkt frisser, en je lippen naturel maar toch sexy. Een goede lipstain 1 tint donkerder dan je lippen met een balm erover is de perfecte kleur voor dagelijks gebruik. Wil je wat meer kleur dan is roze tot rood erg mooi. Natuurlijk kun je ook andere kleuren gebruiken, begrijp mij niet verkeerd, iedereen moet dragen wat hij mooi vind. Dit zijn alleen mijn tips en smaak! Lichtere lippen zorgen er ook voor dat je lippen weer wat voller lijken, nogmaals mocht je geen tijd hebben voor een volle laag make up, en je wilt iets wat je snel kunt doen, dan zijn deze tips voor jou.

Welke vind jij mooier?

 

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

4 comments on “Hot Lips! Donker of licht?

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: