Kom je ook naar de Huishoudbeurs en de 9 Maandenbeurs?

HHB - Kom je ook naar de Huishoudbeurs en de 9 Maandenbeurs?

Wij zijn weer op de Huishoudbeurs en de 9 Maandenbeurs!

Dit jaar zijn Jamey en ik weer volop aanwezig op de Huishoudbeurs en de 9 Maandenbeurs. Kom jij ook kijken? Lees snel verder hoe je kaarten kunt winnen!

De Huishoudbeurs en de 9 Maandenbeurs

Vorig jaar hadden Jamey en ik een insta take over van de Huishoudbeurs. Wij deden al hun instastories voor 2 dagen lang! Dit was zo leuk bevallen aan beide kanten, dat wij dit jaar op 21 februari weer een insta take over doen!

Dit keer doen wij de instastories van de 9 maanden beurs, en van de Huishoudbeurs! Houd de stories dus goed in de gaten! Ook zullen wij op onze eigen accounts een hoop laten zien. Wij vinden het super leuk als je ons aanspreekt op de beurs!

De Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs staat bekend om het huishouden en voor huisvrouwen. Maar natuurlijk is dat al lang niet meer. Ze gaan echt wel met hun tijd mee. Zo is er een influencer podium, en wordt er veel met social media gedaan.

Beauty en fashion worden steeds belangrijker en nemen een grotere plek in. Je kunt je haren en make up laten doen. Er zijn best wat plekken waar ze ook je nagels, wenkbrauwen en wimpers bijvoorbeeld doen. Je kunt dus voor een totale make over gaan!. Je kunt trouwens zelfs trouwjurken passen!

Natuurlijk kun je er ook lekkere hapjes en drankjes vinden, zijn er optredens en heel erg veel aanbiedingen!


De 9 Maandenbeurs

Dit is echt de must go beurs voor nieuwe ouders. Ik ben geneigd te zeggen voor moeders, maar ik zag afgelopen jaar best wat vaders rondlopen. Een beetje ongelukkig waren ze wel in al dat vrouwengeweld, maar ik vermoed dat er steeds meer komen.

Je vindt hier vooral veel luiers, van alles over voeding en verzorging. Maar ook leuke workshops en tips over dragen, kinderwagens, zelf eten maken etc. En natuurlijk heb je ook hier weer ontzettend veel aanbiedingen!

huishoudbeurs - Kom je ook naar de Huishoudbeurs en de 9 Maandenbeurs?

 

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Kom je ook naar de Huishoudbeurs en de 9 Maandenbeurs?
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Comments

 1. Meltem

  Geliked, gedeeld en insta idem.
  Ik ga eindelijk met mijn zusje naar de Huishoudbeurs. We wonen te ver van elkaar af. Ik woon in Amsterdam en zij in Hengelo. Nu hebben wij in elk geval een excuus om zonder de hectiek van alle kinderen, samen een zusjesdag te plannen., want zij is nog nooit bij de HHbeurs geweest. Gaat een wereld open voor haar hahaha

 2. Danielle

  Ik maak heel graag kans oo twee kaarten voor de Negenmaandenbeurs! Dan ga ik gezellig samen met mijn moeder ❤️ Ik volg je op Facebook en Instagram. Heb het bericht ook gedeeld 😊

 3. Post
  Author
 4. Corry de vos

  Gezellig met mijn zus ria naarcde beurs
  Wij komen graag langs jullie gezellige stand

 5. cilia

  Ik kom jullie heel graag in real life ontmoeten, samen met m’n zus, Ingrid. Geliked en gedeeld 😀

 6. Joanne

  Ik ben volgens mij twee keer op de HHB geweest. Het is wel gezellig, maar niet echt mijn ding 😉

 7. Robin

  Wat leuk! Ik ben alleen nog nooit naar beide beurzen ben geweest. Lijkt me wel leuk, alleen ga ik nooit.

 8. Marijke

  Wat leuk dat jullie de insta weer overnemen.
  Heel lang geleden trouwens dat ik er zelf ben geweest. Ik word altijd een beetje onrustig van de drukte

 9. Wil Visser

  Het lijkt me geweldig om een keer naar de HHB te kunnen! Ik lees altijd zo veel leuke verhalen (en verhalen over iets met veel karretjes en zere tenen). Ik zou er dolgraag een keer kijken! Ik zou mijn vriendin Tamara meenemen.

 10. Charlotte

  Wat leuk! Ik zal eerlijk bekennen dat ik nog nooit naar beide beurzen ben geweest. Ik ben altijd een beetje bang dat het enorm druk is en daar hou ik niet zo van. Misschien volgend jaar…

 11. Jolanda

  Ik vind het altijd heerlijk om te gaan. Ga dit jaar ook, dus doe niet mee aan de winactie. Leuk dat jullie er ook weer zijn!

 12. Marjolein jager

  Jaaa samen met Sabine heerlijk shoppen en veel proeven en met overvolle trolleys weer thuis komen🤗

  Like & deel graag mee🍀

 13. elisabeth maria martina

  samen met jonneke shoppen tot we droppen #nunogboffen

Comments are closed.