Human; the movie

Sommige films moet je echt gewoon gezien hebben. Waaronder de film Human. Echt in 1 woord indrukwekkend!

Human

Dit is echt een film dat moet je ervaren. Ik kan je nu wel vertellen hoe geweldig ik het vond. Of details gaan opnoemen. Maar daar doe ik Human echt tekort mee.

Hieronder een korte beschrijving en dan zou ik zeggen ga snel op internet kijken. Of liever bekijk je Human in de bioscoop, mijn voorkeur heeft dat zeker.

Een indrukwekkende, emotionele documentaire, waarvan de volledige opbrengst naar Vluchtelingenwerk Nederland gaat.

Wat maakt ons menselijk? Dat is de hoofdvraag van filmmaker Yann Arthus-Bertrand in de film Human. Om het antwoord hierop te vinden, verzamelde hij drie jaar (real-life) emotionele verhalen van meer dan 2000 vrouwen en mannen uit 60 verschillende landen. In de verhalen staan thema’s als liefde, oorlog, homoseksualiteit, vergevingsgezindheid, familie, leven na de dood, geluk, immigratie en de zin van het leven centraal. Een indrukwekkende kijk op de hedendaagse samenleving afgewisseld met prachtige beelden van onze planeet. In samenwerking met alle deelnemende bioscopen en IDFA gaat de volledige opbrengst van de film naar de organisatie die de belangen behartigt van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland.

 

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥