Ik hou van slapen. Ik zou het liefst een hele dag slapen een keer, zoals de tijd voor kinderen. Gewoon een hele dag slapen. Omdat het kon. Een lekker bed, fijne kussens en van alles binnen handbereik om lekker te snacken en zappen. Heaven.

Maar ondertussen ben ik dus moeder, en kan ik alleen maar dromen van een hele dag in bed. Daarom is het nog belangrijker dat ik een goed bed heb, en de perfecte kussen. Dat is namelijk wel een dingetje, ze zijn of te plat of te hoog, te hard of te zacht.
Ik hou heel erg van grote volle en zachte kussens. En nieuw beddengoed als het even kan. Van die witte kraaklakens, en een heel zacht dekbed waar je nooit meer onder vandaan wilt.

Ik kreeg een Energy+ NASA traagschuim kussen om te proberen, en ik hoorde van iedereen altijd wel dat het echt verschil maakt een goed kussen, maar dit had ik niet verwacht. De eerste week vond ik het veel te hoog en te hard, tot ik dus de site nog een keer las om te kijken of dit echt zo hoort.

Je kunt de kussen dus helemaal open maken, en er wat uit halen om de perfect dikte te krijgen. Oh en wat slaap je dan lekker! Geen pijn in je hoofd of nek als je wakker word, en ook niet zoeken meer naar de perfecte houding. Dat is bij mij nl wel een dingetje. Ik denk dat je eerst volledige nachten moet slapen om te kunnen zeggen of je er energie van krijgt, en dat zit er geloof ik nog even niet in voor mij met kleine Miya. Maar lekker slaapt het in ieder geval wel, en dat scheelt alweer met in slaap komen. Ik word blijer wakker.

Van Jorien kreeg ik de volgende tag. Past perfect bij dit blog!i love sleep tag

I ♥ Sleep Tag

♥ Hoe laat ga je meestal naar bed?

Veel te laat, ik werk veel met Amerikanen, en heb in de avond nog Skype meetings, en teksten die aangepast moeten worden etc. Dus vaak lig ik er pas rond 2 uur in.

♥ Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?

Kopje thee of koffie drinken, telefoon nog even checken (behalve nu want hij is net gestolen), bij de meisjes kijken en toedekken, mijn man knuffelen of samen een filmpje kijken terwijl ik aan het werk ben. Soms nog een spelletje op mijn mobiel.

♥ Wat doe je als je niet kan slapen?

Ik ga dan op mijn mobiel zitten. Maar meestal is het gene probleem, de kleine word nog veel wakker, en ik pak echt mijn slaap wanneer ik kan.

♥ Wat is je favoriete slaaphouding?

Ik slaap echt in de foetus houding(hello wrinkles), en als ik alleen lig op mijn buik helemaal uitgespreid.

♥ Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?

Brand of de kinderen. Of een zonvakantie. Verder kun je mij beter gewoon laten slapen.

♥ Hoe laat gaat je wekker ‘s ochtends?

Om 6.45 door de weeks.

♥ Snoozen of direct opstaan?

Snoozen. Zeker tot 7.15, dan haal ik iedereen uit bed.

♥ Slaap je uit in het weekend?

Tot half 8 ofzo, Keira die is ALTIJD heel vroeg wakker, en komt dan iedereen wakker maken

♥ Welke rare dingen doe je in je slaap?

Ik bijt op mijn kiezen en wangen. Ik kan erg kreunen, en ik heb kriebel in mijn benen dus die spasten heel erg. Mega irritant. Ik wiebel heel erg voor ik kan slapen, kan ik niets doen.

♥ Hoeveel kussens liggen er in je bed?

Er liggen er 3. Eerst 4, voor allebei 2. Maar ik heb nu de traagschuim kussen.

♥ Wat heb je aan  in bed?

Een hemdje en een kort broekje. In de winter vaak met een onesie, maar die gaat dan in de nacht ergens uit, want gaat kriebelen. Ik moet echt dekbed op mijn huid voelen. Ook in de zomer.

♥ Slaap je met je sokken aan?

Nee, kan ik heel slecht tegen. Ik hou ze even aan om ze warm te houden, maar gaan al snel uit.

♥ Hoe groot is jouw bed?

180/200. Heel kort. Want ik lig met mijn armen boven mijn hoofd, dus voeten tegen de rand aan

♥ Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…

De kinderen wakker maken, en dan koffie koffie en nog meer koffie.

♥ Droom je elke nacht?

Ja, vooral de laatste tijd is het weer heel intensief, ik word er echt naar wakker van

♥ Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?

Toevallig laatst droomden mijn man en ik allebei dat we ruzie met elkaar hadden omdat de ander vreemdging. Allebei een mega bloedgevecht gehad en werden boos op elkaar wakker, bizar toch? Wel tegen elkaar aan weer in slaap gevallen.

En tot slot, de laatste vraag:

♥ Wat is jouw grootste droom?

Ik wil heel graag terug naar LA, en dit keer met het hele gezin. Ook wil ik echt fit worden, oud worden, en oma worden. Met man willen we nog graag de wereld rond, en ik wil ooit mijn rijbewijs halen. Ook wil ik van PinkPress een platform maken voor vrouwen, dat iedereen bij mij komt werken en dat we allemaal gewoon vanuit huis kunnen werken, en zo dus ook vrouwen die afgekeurd, met kleine kinderen zitten, of om wat voor reden dan ook niet naar een baas kunnen, toch zelfstandig thuis kunnen werken. Ik ben al aardig op weg met hetmamadieet.nl. Want dromen zijn er natuurlijk wel om waar te maken! Oh en ooit wil ik weer gewoon terug naar huis op Ibiza en daar weer wonen. 

traagschuim kussenWINNEN!!

Ben jij nu ook helemaal nieuwsgierig naar de Energy+ Orthopedisch NASA traagschuim kussen? Dan kun je hem nu hier winnen! Hoe super is dat dan?

Nog even over de kussen:

  • Correcte ondersteuning van het hoofd.
  • Ontspant hoofd, nek en schouders.
  • Juiste houding van de nekwervels.
  • Perfecte vochtregulatie en aangename ventilatie.
  • Geschikt voor elk type slaper
  • In hoogte verstelbaar

Hoe doe je mee?
Ik zou het heel erg leuk vinden als je mij volgt op Facebook, Twitter en/of Instagram. Je mag dit bericht ook delen, maar tag mij dan. Hoe meer je deelt/liked, hoe meer kans uiteraard.

Je mag ook hieronder een bericht achterlaten uiteraard!

De actie duurt 1 week, en de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Succes!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love