Ede: IbizaNight, Summerloverz en Eten op Rolletjes

pink press ede

Geboren in Amsterdam, jarenlang overal en nergens ter wereld gewoond, maar het grootste gedeelte toch wel in Ibiza. Via een mega omweg, woon ik nu dus in Ede. Wist ik eerst niet eens waar het was – sorry,ben een rasechte Amsterdamse die niet veel verder keek dan de randstad- en verklaarde ik aan iedereen die het horen wilde (of niet) dat ik vlakbij Duitsland in de Bible Belt ging wonen.
Dat het allemaal wel meevalt werd deze week bewezen door de IbizaNight, Summerloverz en Eten op Rolletjes.

Eten op Rolletjes
eten op rolletjes ede

Zondag waren we bij Eten op Rolletjes, het was mega mooi weer, en de sfeer was daar ook naar. Mijn goede vriendin uit Amsterdam was langs met haar 2 dochters, dus dat maakte het extra gezellig. Het viel ons beide op dat de sfeer toch wel relaxter was als in Amsterdam. Meer een hippy vibe. Geen agressie, en niemand zeurde over kleine kinderen. In tegenstelling, werd je juist extra geholpen, en was er een echt gevoel van saamhorigheid tegenover elkaar. De mensen waren vrijwel allemaal redelijk neutraal gekleed. Maar als je dan goed keek, zag je dat 90% wel zijn best had gedaan om er wat van te maken. We zagen ook erg veel merk kleding. Dat zag je ook weer af aan de drukte overal, de muntjes gingen in de hele rij voor mij per 100€.
Er was live muziek van de Popschool in Ede, en heel veel verschillende hapjes. Wij hadden een pulled pork burger – soort van draadjes vlees – en de meiden hadden een burger van Loetje. De kinderen konden ook knutselen, schminken, of cupcakes versieren. Maar als eerste gingen ze verkleden voor de foto’s in zo een booth. Het was in het Openlucht Theater, prachtig omringd door bos. Ik vraag me af of het te huur zou zijn voor een bruiloft bijvoorbeeld? Eten op rolletjes is nog een paar weken in Gelderland, dus ga gezellig kijken!

 

Summerloverz
summerloverz ede

Tony Junior, Grooveshifters, Greg van Bueren en vele anderen maakten er weer een leuk feestje van op het Marktplein in Ede. Ik hou enorm van festivals, ik ben dol op buiten dansen. Nou moet ik toegeven dat de hippe crowd – skinny jeans, t-shirt, rode lipstick en vnl witte gympen – een stuk jonger was dan wij dat waren, en waren de ouderen veelal bezopen of met een mini steekje los. Dat was wel een beetje jammer, want ik voelde mij net een moeder op een schoolfeest, Ik kon dat gevoel niet echt van mij afschudden, dat was wel jammer. Maar de muziek was heerlijk, lekker opzwepend, biertje erbij, en ach gezellig maken wij het overal wel.

IbizaNight

ibizanightIbiza in Ede, hoe veel beter kan ik het treffen. Eeerlijk is eerlijk, ik had er echt niets van verwacht. De meeste “Ibiza” theme parties, zijn zo over de top, en achterhaald, dat het tenenkrommend is. Maar hier waren ze op een super mooie locatie. Buitenzorg. En deze is dus wel te huur voor een bruiloft. Ik vond het zo mooi binnen, geweldige kleuren, en het deed heel Zuid Amerikaans aan. Heel mooi bewerkt ook alles.
Het publiek was erg gezellig, en veelal echt super gekleed ook. Duidelijk klaar voor de foto! Anderen hadden beter eerst mijn vorige artikel kunnen lezen. Aan de standjes was enorm veel aandacht besteed, en iedereen had/maakte tijd voor een vriendelijk praatje. Je kon genieten van heerlijke Spaanse hapjes, er was live muziek, en een DJ. Ook was er een show van Capoeira. Wat heeft dat met Ibiza te maken denk je? Nou op de stranden word altijd promotie gemaakt voor de verschillende clubs. Om aandacht te trekken van de toeristen, worden er altijd mooie mensen ingezet, een steal band, of bijvoorbeeld Capoeira.
Mijn favoriete stand was toch wel de massage, want die zagen er uit of ze echt wisten wat ze deden, en het rook er zo heerlijk. Ook vond ik de stand van Pepper&Style echt geweldig, wat een mooie dingetjes maakt zij, en helemaal op de hand! Ik ben fan! Een ander standje met haarbanden waar je haar zo mooi omgedraaid werd, vond ik ook erg mooi. Het was iets te druk, anders had ik het ook laten doen. Zelf geprobeerd vanmorgen, maar met die ontstoken schouder, werd het niks.
Volgend jaar ben ik er zeker weer bij!

Ede

Dus je ziet het, Ede komt altijd in het nieuws als iemand weer zijn kinderen niet laat inenten en er is een epidemie, of iets anders negatiefs. Maar eigenlijk is het best knus, en gebeuren er leuke dingen. Wist je dat Ede hoofdstad van het eten was in 2014? En dat de stad word omgetoverd tot een Van Gogh kunstwerk? Met op veel plekken zonnebloemen, en bijvoorbeeld restaurants die een Van Gogh menu serveren. Op de Veluwe hangt ook 1 van de grootste collecties van Van Gogh. Daar ga ik ook zeker binnenkort een kijkje nemen.

Al met al, woon ik hier dus best leuk, dat durf ik als Amsterdamse, best gewoon toe te geven.

Ken jij Ede??


ageology banner Ede: IbizaNight, Summerloverz en Eten op Rolletjes

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Reacties

 1. Bericht
  Auteur
 2. Bericht
  Auteur
 3. Karen

  Ziet er hartstikke leuk uit dat festival. Ik ben opgegroeid in Arnhem, dus ik ken Ede zeker. Ben er vaak geweest en een van mijn besties woont in Wageningen.

 4. Lisette | Travellust.nl

  Wat leuk! Ik heb zelf 18 jaar in Ederveen gewoond, een paar jaar in Veenendaal en nog een paar maanden in Lunteren voordat ik naar Den Haag vertrok en nu in Utrecht zit. Ik kom nog regelmatig in Veenendaal. Ik vind de vooroordelen ook iets te overtrokken maar ik vind de sfeer in de randstad toch anders (losser, ruimdenkender). Daarnaast wordt je minder snel vreemd aangekeken als je eens ‘los’ gaat, bijvoorbeeld qua outfit of ambities.

Reacties zijn gesloten.