Dan maar een vrouw?

Na een tijdje op te Tinder te hebben gezeten was ik er klaar meer. Ik riep tegen Judith dat ik nooit meer een man wilde, en als grap zei ik dan maar een vrouw te gaan zoeken.

Uiteraard vond Judith dit weer een briljant idee. Want die uitspraak doen vrouwen veel te vaak volgens haar, maar niemand die er wat mee doet. Ik heb nog nooit gedacht hoe het zou zijn met een vrouw? Als je dat gevoel nooit hebt gehad dan houdt het je ook niet bezig uiteraard. Het was echt een rommelige uitspraak, maar die moet je niet houden bij Judith, zij maakt er altijd iets leuks van.

Ik ben die uitdaging wel aangegaan. Ik dacht, ik ga weer op Tinder maar dan de vrouwen versie. Ik bedoel, ik ben al een beetje ervaringsdeskundige op het gebied van swipen. Als je nog niet weet wat swipen is lees dan mijn vorige blog “Ik zit op Tinder”.

Ik heb de Tinder app weer op mijn telefoon geïnstalleerd. Dit keer heb ik bij voorkeuren vrouwen aangeklikt. Ik moet serieus nog bijkomen van wat ik allemaal gezien heb. Ik neem veel terug over de mannen versie. Wanneer je denkt dat mannen erg zijn, geloof me dan heb je de vrouwen nog niet gezien. Ik heb regelmatig geschokt naar mijn telefoon gekeken, soms zelfs een beetje onpasselijk. Vrouwen in leren pakjes, vrouwen in bed met een andere man en dan look a like geil in de camera kijken. Vrouwen in diverse lingerie setjes, vrouwen die hun lippen likken en dan selfies hebben gemaakt.

Het is moeilijk als je geen seksuele gevoelens hebt voor vrouwen om dan ook op die manier te kijken en dan te swipen. Ik heb regelmatig gedacht: “oh dat is een mooi lingerie setje waar zou ze die gekocht hebben? Of zij heeft echt veel cellulitis ze had beter een andere outfit aan kunnen trekken dan was de foto beter geweest”.

Maar ik heb wel een aantal matches gehad. Ik ben wel gelijk eerlijk geweest over wat ik daar deed. Ik ga niemand voor de gek houden. Veel vrouwen reageerden daar super op. Wat wel opvallend is dat ze allemaal denken dat ze mij kunnen bekeren tot pussy town. De meest pornografische teksten verschenen op mijn beeldscherm, vrouwen zijn een stuk grafischer dan mannen. Hier schrok ik van, ik wist niet dat vrouwen zo plat konden zijn. De manier van praten en doen, zorgen er in ieder geval voor dat ik de uitspraak

dan maar een vrouw

nooit meer zal maken..  Maar ik heb er wel leuke kennissen aan overgehouden of ben ik nu naïef?

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥