Ze zeggen dat als je eenmaal 1 tattoo hebt, dat je er dan altijd meerdere gaat willen. Bij mij gaat dat zeker op.. Benieuwd welke tattoo ik nu heb laten zetten en welke ik al heb?

tattoo1Tattoos!

Vanaf mijn 12de zei ik al dat als ik 18 was, ik dan een tattoo voor mijn verjaardag wilde en naar het casino wilde gaan. Dus op mijn 18de verjaardag zat ik samen met een goede vriendin op het Waterlooplein bij de tattoo shop. Ik wilde eerst een tribal teken, maar mijn moeder was, die ging bemoeien en ik eindigde met een dom madeliefje op mijn buik.

Die heb ik later nog in laten kleuren, en iets vergroot. Maar nee, echt heel lelijk. Vooral in mijn zwangerschap, toen het een soort van reuzen madelief werd.tattoo

Toen ik in een hele slechte periode in een relatie ontzettende ruzie had, en hij vond tattoos echt vreselijk… Dus daar kwam mijn tattoo in mijn nek vandaan. Het moest een albatros zijn. Zij zijn vrij en reizen over zee. Dat paste wel bij mij. Later bleek de tattoo artist high, en heeft hij er met veel te veel inkt een fregat vogel op gekalkt. Die liggen de hele dag op het strand en eten vis. Ach, op zich geen slecht teken.

Toen ik weer terug in Nederland kwam wonen kreeg ik van mijn broer een nieuwe tattoo. We gingen samen naar zijn vriend in Haarlem, en daar kreeg ik Keira geschreven in het Japans fonetisch. Dat was dus echt wat voor mij! Zo een nerd ben ik wel.

Jamey liet ook een tattoo zetten! Haar eerste!
Jamey liet ook een tattoo zetten! Haar eerste!

Weer een jaar later zat ik in een dipje en kreeg ik van mijn broer weer een tattoo. Hij had zelf “Luctor et Emergo” op zijn hand laten zetten. “Ik worstel en kom boven”. Dat moest ik dus ook. Ik heb het lekker groot op mijn rug laten zetten, in de stijl van de letters van Keira. Ook heb ik mijn favoriete bloesem erbij laten zetten om mij te herinneren aan mijn eiland Ibiza. Die zijn niet zo heel geweldig gelukt en wil ik nog een beetje bij laten werken.

tattooNieuwe tattoo!

De laatste heb ik samen met Jamey laten zetten op een pers event! De tattoo artist gaf iedereen die het wilde een mooie kleine tattoo. Ik heb voor 3 pijltjes gekozen omdat het al in mijn hoofd zit sinds ik wist dat Miya, Miya zou heten. Haar naam betekent namelijk 3 pijlen/tempel/alsmaar mooier. De 3 pijlen was dus een mooi synoniem voor haar naam. Ik ben er ook erg blij mee. Ik had als ik zo er op terug kijk, het liever onder alle tattoos laten plaatsen, maar op mijn schouder is ook wel leuk.

Komt er nog 1? Ja zeker! Jop en ik zijn al een tijdje aan het bedenken, wij willen heel graag iets hetzelfde, wat slaat op ons mooie gezin, en op ons zelf. Dus wij gaan volgend jaar nog even terug!

Wat vind jij van de tattoos?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  
Spread the love