Close
lekker in je bikini

Ik in een bikini? Met last minute tips!

Er was een tijd dat bikini’s mij echt leuk stonden. Ook al was ik zo onzeker als wat, en geloofde ik toen echt dat ik te dik was. Nu zou ik echt heel blij zijn! Maar goed, de vakantie komt eraan, en een badpak vind ik super, maar ik wil ook gewoon een bruine buik!

 

Waarom niet in bikini?

Ik zie veel curvy vrouwen in bikini, en ik vraag mij dan altijd af waarom ik dat niet zo zeker kan doen? Maar zo zit ik nu eenmaal niet in elkaar. Ik vind curvy prachtig, als je bijvoorbeeld in verhouding bent. Zeg maar het bekende gitaar figuur, met slanke taille. Verder moet uiteraard iedereen zelf weten wat hij aan doet.

Voor mij was het nogal een overwinning om toch in bikini naar het strand te gaan. Ik vind het gewoon voor mezelf in lingerie mooier als ik geen hele witte buik heb en de rest bruin zeg maar.

De Bikini!

Van Freya kreeg ik een prachtige bikini, helemaal mijn kleur. Lekker fel roze, en super opvallend. Mijn bikini’s heb ik graag of heel vrolijk gekleurd of juist heel donker. Het bikinibroekje heeft een mooie vorm, is laag, maar valt precies goed. Het materiaal is wat dikker, dus niet doorschijnend. Op de heupen zit een leuk detail doordat het in 2 bandjes is.
Het topje is een beetje gevuld, zodat je borsten echt mooi zitten. Ook schijnt dit niet door wat vaak zo is bij lichte kleuren. Zo een mooie bikini, die moest ik eigenlijk gewoon aan doen.

Voorbereiden op het bikini seizoen

Om het voor mezelf wat plezierig te maken om rond te lopen op het strand, heb ik wat voorbereidingen gedaan. Voor iedereen die wat onzeker naar het strand of zwembad gaat, zijn dit wel goede tips.

  • Stop met prik drinken! Hiervan krijg je een opgeblazen buik. Je kunt beter een fles komkommer water bijvoorbeeld mee nemen.
  • Laat het brood en andere witmeel producten staan. Ook deze helpen bij het opgeblazen gevoel. Bovendien zijn het echte dikmakers. En ik weet ook dat op een terrasje in Spanje heerlijk stokbrood met aioli niet te weerstaan is, dus dan moet je gewoon afwegen wat je belangrijker vind. (ook bij mij wint het brood vaker, hoe veel buikpijn ik ook er van krijg)
  • Drink vooral veel water, dit zorgt voor een mooiere huid, en dat staat natuurlijk mooier.
  • In de avond een wrap met kokosolie om je buik (en benen)wikkelen. Je koopt gewoon huishoudfolie, je smeert je buik in met kokosolie, en rolt de folie om je heen. Doe er een strak shirtje over en ga hiermee slapen, of laat het zolang zitten als je kunt. Je verliest er vocht mee, en je huid oogt strakker.
  • Als je graag met een kleurtje begint, dan kun je zelfbruiner gebruiken. Ik mix het met een lekker hydraterende bodylotion, zo krijg je niet zo snel vlekken, en word het egaler.

Ik ben zelf nog steeds flink op dieet – Ik moet nog 16 kilo afvallen, dit lijkt veel, maar helaas is dat de enige manier om niet met chronische pijn te lopen-, ik zal in de vakantie een tussen score van het afvallen plaatsen, in dezelfde bikini!

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

2 thoughts on “Ik in een bikini? Met last minute tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang