Close

Ik kan weer zien!

Ok, ok, dat klinkt dramatischer dan dat het eigenlijk was. Maar je moet weten dat ik net een nieuwe bril had, en mijn lieve kleine dochter dat wel een heel leuk speeltje vond. Knak zei mijn mooie nieuwe bril dan ook, en liep ik bij gebrek aan tijd om een nieuwe te halen, verzekering te regelen etc, dus al een paar weken rond met een heel mooi pleistertje op mijn bril.

Dit liep een beetje over mijn glas heen, dus was niet fijn kijken. Maar toen kwam de mail van Firmoo, of ik hun brillen wilde testen. Ik kon gewoon makkelijk via internet bestellen, en wat nog handiger was, gewoon mijn oude (een maand, dus geen drama) voorschrijving door geven. Ik heb een voorkeur voor grote brillen, ook bij zonnebrillen. Dus ik ging meteen op zoek naar een model wat bij mij past. Het liefst zwart ook.

De kleine of gekleurde brillen laat ik aan mij voorbij gaan, met die grijze haren die maar niet weg te verven zijn, lijk ik dan net op Dame Edna (Oude dame, voor de jongere lezers).

Ik vond in de ruime collectie dus deze mooie bril.firmoo bril

Waar ik heel blij mee ben, is dat ze UV bestendig zijn, en er zit een laagje over zodat ik niet iedere keer zo een last heb van fel licht. Bijvoorbeeld van de laptop, of van de lantaarnpalen in de avond. Op de een of andere manier zie ik de stralen daarvan heel fel, maar niet met deze bril. En hij staat ook nog eens leuk vind ik zelf.

Ik ben super tevreden met de levering, dat was erg snel, en kwam in een mooi hoesje ook nog. Was ik normaal wat huiverig om een echte bril te bestellen via het internet, ben ik nu helemaal om!

Heb jij al eens een bril besteld online? Je kunt het hier met 15% korting op de al hele lage prijs proberen!

firmoo bril

 

<adv>

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

4 thoughts on “Ik kan weer zien!

  1. Ik heb een scheef hoofd, dus ik moet toch echt naar de opticien om zo’n bril te laten verzetten. Zonnebrillen daar heb ik dan minder moeite mee, die koop ik gewoon online en dan loop ik bij een opticien naar binnen die het merk verkoopt. Staat je wel super, die bril!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang