AA642C6F B787 4CAE 8407 D0C06DAC476A Ik wil meer weten over het NL beauty merk Oolaboo!

Oolaboo wordt steeds populairder en wij kunnen zelf inmiddels ook niet meer zonder dit leuke merk! Hieronder vertellen we je graag meer over wat Oolaboo nu precies voor een merk is en waarom iedereen hier producten zou moeten gaan halen!

 

Wat is Oolaboo?

Oolaboo is een merk dat zich vooral richt op de huidverzorging, maar ook verzorging over het algemeen. Op hun website vind je allerlei leuke producten voor de verzorging van je haar, je gezicht en de rest van je lichaam. Ook vind je allerlei lekkere, gezonde snacks en hebben ze zelfs artikelen voor je dental care!

Oolaboo

Waarom Oolaboo?

Oolaboo wordt steeds populairder, maar waarom precies? Hieronder zetten we de beste kenmerken van dit bedrijf op een rijtje voor je!

 

100% Nederlands

Veel merken laten hun producten in het buitenland maken of bevinden zich zelfs volledig in het buitenland. Het fijne aan Oolaboo is echter dat dit merk volledig Nederlands is. De producten worden dus 100% hier gemaakt, waardoor je tenminste ook zeker weet dat er nergens kinderarbeid aan te pas is gekomen of dat de werkers onder erbarmelijke toestanden de producten hebben moeten maken.

Oolaboo

Duurzaam

Een ander groot voordeel van Oolaboo is dat het een ontzettend duurzaam merk is. Tijdens de productie wordt er weinig verspild en letten ze er echt op dat hun producten en de verpakkingen hiervan zo goed mogelijk zijn voor het milieu en de samenleving. 

 

Vegan

Steeds meer mensen switchen naar vegan producten, omdat deze niet worden getest op dieren en veel beter zijn voor het welzijn van de dieren. Het is echter nog steeds vrij lastig om goede huidverzorgingsproducten te vinden die ook nog eens vegan zijn. Oolaboo heeft echter een breed aanbod van vegan huidverzorgingsproducten, waardoor er voor de klant toch nog altijd genoeg keuze is.

Oolaboo

De SMART aesthetics lijn

Oolaboo heeft nu ook de SMART aesthetics lijn. Met deze lijn richten zij zich op een Specifieke oplossingen door middel van een Maximale concentratie actieve werkstoffen waarmee ze jouw huiddoelen makkelijk willen kunnen bereiken, ofwel Achievable. Hierbij zou je met hun producten het beste Resultaat krijgen met slechts een paar toepassingen, ofwel Timed. Dit is dus waar SMART voor staat.

 

Niet alleen zien de producten van de SMART aesthetics lijn er ontzettend mooi uit, maar ze zitten dus ook nog eens boordevol met allerlei voedingsstoffen die belangrijk zijn voor je huid. Zo heb je bijvoorbeeld een anti-rimpel serum, een exfoliant en zelfs een lifting solution in deze lijn.

Klik hier om te bestellen!ageology banner Ik wil meer weten over het NL beauty merk Oolaboo!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo