Close

Ik wil meer weten over het NL beauty merk Oolaboo!

Oolaboo wordt steeds populairder en wij kunnen zelf inmiddels ook niet meer zonder dit leuke merk! Hieronder vertellen we je graag meer over wat Oolaboo nu precies voor een merk is en waarom iedereen hier producten zou moeten gaan halen!

 

Wat is Oolaboo?

Oolaboo is een merk dat zich vooral richt op de huidverzorging, maar ook verzorging over het algemeen. Op hun website vind je allerlei leuke producten voor de verzorging van je haar, je gezicht en de rest van je lichaam. Ook vind je allerlei lekkere, gezonde snacks en hebben ze zelfs artikelen voor je dental care!

Oolaboo

Waarom Oolaboo?

Oolaboo wordt steeds populairder, maar waarom precies? Hieronder zetten we de beste kenmerken van dit bedrijf op een rijtje voor je!

 

100% Nederlands

Veel merken laten hun producten in het buitenland maken of bevinden zich zelfs volledig in het buitenland. Het fijne aan Oolaboo is echter dat dit merk volledig Nederlands is. De producten worden dus 100% hier gemaakt, waardoor je tenminste ook zeker weet dat er nergens kinderarbeid aan te pas is gekomen of dat de werkers onder erbarmelijke toestanden de producten hebben moeten maken.

Oolaboo

Duurzaam

Een ander groot voordeel van Oolaboo is dat het een ontzettend duurzaam merk is. Tijdens de productie wordt er weinig verspild en letten ze er echt op dat hun producten en de verpakkingen hiervan zo goed mogelijk zijn voor het milieu en de samenleving. 

 

Vegan

Steeds meer mensen switchen naar vegan producten, omdat deze niet worden getest op dieren en veel beter zijn voor het welzijn van de dieren. Het is echter nog steeds vrij lastig om goede huidverzorgingsproducten te vinden die ook nog eens vegan zijn. Oolaboo heeft echter een breed aanbod van vegan huidverzorgingsproducten, waardoor er voor de klant toch nog altijd genoeg keuze is.

Oolaboo

De SMART aesthetics lijn

Oolaboo heeft nu ook de SMART aesthetics lijn. Met deze lijn richten zij zich op een Specifieke oplossingen door middel van een Maximale concentratie actieve werkstoffen waarmee ze jouw huiddoelen makkelijk willen kunnen bereiken, ofwel Achievable. Hierbij zou je met hun producten het beste Resultaat krijgen met slechts een paar toepassingen, ofwel Timed. Dit is dus waar SMART voor staat.

 

Niet alleen zien de producten van de SMART aesthetics lijn er ontzettend mooi uit, maar ze zitten dus ook nog eens boordevol met allerlei voedingsstoffen die belangrijk zijn voor je huid. Zo heb je bijvoorbeeld een anti-rimpel serum, een exfoliant en zelfs een lifting solution in deze lijn.

Klik hier om te bestellen!


About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang