Ik zit op Tinder

Ja het is echt begonnen!. Ik ben druk bezig met het online daten. De eerste “service” die ik probeer is dus Tinder.

Het grote Tinder review (..)

Zondag heb ik de Tinder app op mijn iPhone gezet. Wat gaat dat makkelijk zeg. Echt binnen een paar minuten kon ik beginnen. Mijn account is gekoppeld aan Facebook. Wel fijn om te weten dat niemand op Facebook kan zien dat je op Tinder zit. Ik denk dat ik dan er niet aan was begonnen.
TinderLogo
Tinder heeft wel een naam. Ik had er al wat over gelezen. Veel gehoord is:”Ja als je op zoek bent naar seks dan moet je naar Tinder”. Je snapt dat ik dus een grote twijfel bij Tinder heb. Ik heb totaal geen zin in van die geile mannen die in het dagelijkse leven zo gefrustreerd zijn dat ze maar de hele dag lopen te swipen.

SwipeUpMatchJa, ik heb een nieuw woord geleerd “swipen”. Swipen betekent dus dat je een foto kan liken of disliken. Vind je iemand helemaal niets dan swipe je naar links. Vind je iemand leuk dan swipe je naar rechts. O,ja en je hebt ook nog de super like. Dat is als je iemand helemaal te gek vindt. Het blijkt dus dat er bij de super likes de leukste dates uit komen rollen. Nou ik ben benieuwd. Het is echt wel een vleeskeuring hoor.

Ik ben net 1 minuut online wanneer ik mijn eerste super like al binnen heb. Echt waar als je last hebt van enige vorm van onzekerheid ga dan op Tinder. Die super likes geven je echt een boost!.

MessagesComboD 33 jaar oud stuurt me een berichtje: “Hey Hinda, leuke foto’s. Ben je echt 40? Je ziet er namelijk heel goed uit”. Hij moest eens weten dat ik onderuitgezakt lig op mijn bank in mijn versleten joggingpak. Maar goed is dit een binnenkomer of niet?. Hij begint gelijk over zijn lengte dat hij maar 1.72 is en hoe lang ik wel niet ben. Hmmm dat is jammer als een man zo onzeker gaat doen. Ik heb geen zin om zijn psychologe te worden dus next!.

M 46 jaar oud geeft me ook een super like en stuurt me een berichtje: “Goedemiddag, leuk dat we een match zijn, zou leuk zijn om wat van je te horen”. Ik bekijk zijn foto’s en zie echt een aantrekkelijke man. Zijn volgende vraag is?. “Wat doet een vrouw als jij hier op Tinder”. Okay, luister ik weet dat ik in het verleden voor ijskonijn ben uitgemaakt. Maar ik moet zeggen dat ik even smolt. Wij hebben even leuk gekletst, hij heeft me een Facebook verzoek verstuurd. O,ja en ik heb zijn nummer.

De hele dag heb ik op Tinder gezeten. Kleine man was toch bij zijn vader. Ik heb nu genoeg matches waar ik mee aan het kletsen ben en wie de date wordt dat horen jullie snel!.

Gerrie zit ook op Tinder(t), GEWELDIG!

 

 


ageology banner Ik zit op Tinder

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Reacties

  1. Manon

    Ik heb op tinder wel 100 matches gehad, waarvan vele niks zeiden, of duidelijk uitwaren op maar één ding. Je kan wel raden wat dat was. Toch zat tussen die 100 matches wel een goede match. Met die jongen ben ik nu alweer bijna 2 jaar samen en wonen sinds een half jaar samen. Het kan dus echt via Tinder haha, je moet alleen een beetje geluk hebben. Kortom; veel plezier met er lekker op los swipen 🙂

  2. Erica

    OMG!!! Zo hetkenbaar! Na een relatie van 11 jaar kwam ik weer op “de markt”. Wat ga je dan doen? Mijn beste vriendin toen had een account voor me aangemaakt op relatieplanet… Wat 6 jaar geleden helemaal hot was. Iets van 10 dates gehad waarvan 1 echt om te huilen was, 2 wel ok maar de rest super leuk!! Met 1 zelfs zo heftig verliefd geworden!!!! Maar nu blij met mijn huwelijk van 3 jaar en 2e kindje op komst. En die… kwam ik in het echte leven tegen. Heel veel succes en plezier op tinder… Er kunnen mooie vriendschappen op ontstaan of zelfs een heftige verliefdheid!!! Maar maak het vooral leuk!!!

Reacties zijn gesloten.