Industrieel behang in een warm interieur doe je zo Industrieel behang in een warm interieur doe je zo!

Wil je jouw woonkamer een beetje veranderen, maar weet je niet zo goed hoe? Met behang kun je al snel een hele andere sfeer krijgen in huis. Het fijne van behang is dat je er alle kanten mee uit kunt. Wil je een strakke en mooie moderne look & feel? Dan kan dat met behang. Ook de oh zo hippe industriële sfeer vang je hier in een handomdraai mee. Hoe? Wij leggen het je uit!

Industriële look x behang

Een industriële look in huis is al jaren trendy. Nog steeds gelukkig, want wij houden ervan. Het grote voordeel van een industriële inrichting is dat het eigenlijk best veelzijdig is. Je kunt er helemaal mee uitpakken, maar het ook subtiel laten terugkomen en juist dat is fijn. Op die manier dient de trend heel veel mensen en blijft het lekker duurzaam. Je kunt er namelijk veel mee switchen. In een industriële trend kun je gebruik maken van industrieel behang. Dit klinkt wat gek, maar als je het ziet weet je meteen wat hiermee bedoeld wordt. Industrieel behang heeft een soort van textuurlook. Het ziet er heel stoer uit en geeft die edgy look. Wil je helemaal all the way gaan? Kies dan voor zwart behang. Het is best een stap om dit te doen, maar wanneer je het op de juiste manier toepast ziet het er oh zo gaaf uit. Zwart behang pas je overigens niet op alle muren toe, maar je maakt er een accentmuur of -hoek van.

arte stellar 37504 behang Industrieel behang in een warm interieur doe je zo!

Kunstzinnig

Een andere richting behang is arte behang. Zoals de naam al zegt is het eigenlijk kunst aan de muur, want wat zitten hier mooie patronen bij. Neem bijvoorbeeld het Facet behang, superluxe en ook heel goed toepasbaar in een industriële look. Je tilt hiermee jouw stijl een niveautje hoger. Het mooie van arte behang is dat het heel goed samengaat met verlichting. Verlichting geeft dit behang net dat luxe toefje.

arte caisson 43521 behang Industrieel behang in een warm interieur doe je zo!

Behangzaken

Wanneer het om behangen gaat is het fijn om goed voorbereid te zijn. Begin niet zomaar in het wilde weg, maar weet wat je doet. Koop alle benodigdheden en kies liever net iets teveel behang uit dan dat je dalijk tekort komt wanneer je bezig bent. Wanneer je voor behang gaat shoppen, kies dan voor kwaliteit. luxe behanglijkt een flinke kostenpost, maar het is het oh zo waard als je ziet wat voor een kwaliteitsverschil het heeft. Ook ziet het er vele malen mooier uit en dat is natuurlijk ook heel erg belangrijk.


ageology banner Industrieel behang in een warm interieur doe je zo!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥