Close
De industriele stijl in huis is super vrouwelijk

De industriële stijl in huis is vrouwelijk en helemaal van nu!

De industriële stijl in huis is stijlvol! Kijk maar naar deze tips hieronder.

Denk jij bij ‘industriële stijl’ ook altijd aan stoer en mannelijk, grijze of bruine kleuren en strakke lijnen? Dit hoeft gelukkig niet altijd zo te zijn. We merken meer en meer dat ook vrouwen zichzelf met industriële spullen en de industriële stijl gaan omringen.

En er komen ook nieuwe kleuren aan in de industriële stijl die het geheel allemaal wat zachter maken. Bij cavetown.nl vind je mooie en stijlvolle industriële schoenenkasten die stoer ogen maar net niet té robuust overkomen. Laat jij je verleiden?De industriele stijl in huis is super vrouwelijk

Je industriële schoenenkast in een vrouwelijk interieur

Als je de vrouwelijke kant van de industriële stijl wilt benadrukken, ga dan niet voor ruw naturel hout gecombineerd met een metalen frame, maar ga bijvoorbeeld voor strakke lijnen en egaal zwarte meubelen. Als je zwart als kleur te hard zou vinden, dan vind je bij Cavetown bijvoorbeeld ook industriële schoenenkasten in een stoer maar vrij zacht groen.

Het robuuste karakter van de schoenenkast industrieel blijft behouden, maar ze oogt minder ruw. Breng in je industriële interieur gerust wat kleuren zoals poederroze, vaal grijs of zacht blauw. Het staat perfect bij grijs en zwart en het maakt je interieur een ietsje minder mannelijk.

Een schoenenkast industrieel, een pareltje van een meubel

Heb jij een betonvloer of een ruwe bakstenen muur? Dit is al voldoende om een industriële schoenenkast tot zijn volle recht te laten komen.

Een zwarte kast met strakke lijnen vormt een mooi contrast en je krijgt tegelijkertijd heel wat ruimte om je schoenen op te bergen. Je kiest bijvoorbeeld voor een kast met laden of een kast met vakken die open klappen.

Ook al heb je maar weinig ruimte, industriële schoenenkasten zijn zeer compact en de ruimte binnenin de kast is zeer efficiënt ingedeeld. Je kunt er heel wat schoenen in kwijt. Eenmaal de kast is gesloten, ziet ze er uit als een volwaardig mooi en stoer meubelstuk.

De industriele stijl in huis is super vrouwelijk

About Betty

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang