Close

Design, comfort en luxe krijg je met de Sede in huis

Design staat niet altijd gelijk aan comfort. Bij de Sede moest dat anders. Zij gaan voor de ultieme comfort en luxe beleving. De de Sede
Design meubelen zijn gemaakt van de allerbeste materialen en kwaliteit. Ben je op zoek naar een echte statement piece in huis dan zit je goed bij de Sede.

De Sede design

Het hebben van een thuis is een van de belangrijkste dingen in het leven van de mens. Niets is fijner dan thuiskomen en je heerlijk kunnen ontspannen in een ruimte waar jij je fijn voelt. Het interieur speelt hier een grote rol bij en het is daarom belangrijk om hier veel aandacht aan te geven. Kleed je ruimte aan met wat designartikelen, zodat het een unieke plek wordt van jou alleen. In deze blog bespreken we wat opties voor het interieur van jouw design kamer.

Statement pieces

Wanneer je een kamer inricht, zul je al snel merken dat één meubel de overhand heeft. In een woonkamer is dit vaak de bank. Het is het eerste waar jij, maar ook je gasten naar kijken. Het is daarom leuk om te zorgen dat dit een statement piece is. Zoals de naam al zegt, is het een meubel wat een statement maakt en een stempel op de ruimte drukt. Het bepaalt het karakter van de kamer en verbindt al het andere in de kamer, van de kleur muur tot aan het koffietafeltje. Een statement piece kan van alles zijn, maar zoals al eerder gezegd word je aandacht het snelst naar een bank getrokken, waardoor dit een logische keuze zou zijn. Het leuke aan zo’n design stuk is dat het voor onverwachte en nieuwe combinaties kan zorgen, waardoor je kamer net een stuk specialer kan voelen.

Comfortabel

Een veelvoorkomende fabel is dat design meubels niet comfortabel zouden zijn, doordat deze gekke vormen zouden hebben en gemaakt zouden zijn van vreemde materialen. Hierdoor zou men al snel het idee krijgen alsof hij in een museum loopt en de meubels niet mag gebruiken. Dit is natuurlijk zeker niet bij alle design meubels het geval! De meeste design meubels zijn juist wél comfortabel. Denk bijvoorbeeld aan de De de Sede Terrazza bank. Je kan hier heerlijk in wegzakken zonder in een rare houding te moeten liggen of op te staan met een stijve nek.

Unieke banken

Het leuke aan design meubels is dat het allemaal net wat anders is dan de banken die je kan kopen in de IKEA of Leen Bakker. Het is een ontwerp gemaakt door een artiest en er zit veel denkwerk achter de bank, van de kleur tot de vorm tot de stof. De banken hebben allemaal iets wat hen net anders maakt, of het nou een bepaalde vorm of stof is, waardoor je een speciaal stuk in je kamer hebt staan. Dit zorgt op zijn beurt weer voor bijzondere en originele kleurencombinaties met andere meubels in de ruimte.

De Zwitserse kwaliteit

Een ander groot voordeel van design meubels is de kwaliteit van de meubels.
Design meubelen hebben vaak een prijskaartje en dat is niks voor niks. De maker heeft er veel tijd ingestoken om een origineel design te bedenken, maar ook om ze van de beste kwaliteit te maken. De Sede heeft bijvoorbeeld hoge kwaliteitseisen voor zichzelf gesteld, waardoor je zeker bent dat het meubel jaren mee gaat en het dus niet snel hoeft te vervangen. Een design meubel kan dus niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens comfortabel en duurzaam!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang