Zo doe je nieuwe inspiratie op voor jouw huis!

Smaken verschillen, daar zijn we het over eens. Maar wat nou als jullie een verschillende smaak qua huis en inrichting hebben, maar wel samen gaat wonen ? Dan wordt het een hele lange discussie of een verstrengeling van smaken die vloeken alsof het de tombe van een onbeschofte farao betreft.

Gelukkig zijn er inspirators die gespecialiseerd zijn in dit soort zaken. En belangrijker, ze zijn tegenwoordig binnen handbereik. Ze maken de meest inspirerende brochures voor de meest ingewikkelde situaties met betrekking tot de smaak van wonen. Je kunt ze gelukkig allemaal in de rust van je eigen huis bekijken, bestuderen en bespreken, zonder dat je geen echtelijke ruzie in een woonboulevard hoeft te beginnen.

Stel het ideale interieur samen terwijl je op de bank zitOf terwijl jullie samen op de bank zitten, niet onbelangrijk. Creëer samen een symfonie van kleur en stijl van meubels onder het genot van een kopje koffie of thee (misschien wat sterkers als jij jouw zin wilt doorzetten). Past deze bank bij jouw kleur op de muur schat ? Geeft deze stoel een extra dimensie in de keuken mop ? Samen komen jullie er wel, met een beetje begeleiding. De kunst is om beide karakters samen te laten komen in een smaakvol geheel waarin jullie beiden zich jezelf in kunnen voelen.

Het fijne van woonbrochures is dat je alles naast elkaar kunt leggen. Je kunt ook bijvoorbeeld ieder een moodboard maken en kijken wat wel en niet bij elkaar past of hoe de smaak is van de ander.

Tip! Momenteel ontvangen de bezoekers bij het aanvragen van de Goossens brochure een gratis shoptegoed van 20 euro cadeau. Het mooie is dat deze 20 euro al in te wisselen is bij een bestelbedrag vanaf 40 euro.

Laat je verbeelding de vrije loopHet kan ook zijn dat jullie samen beginnen aan een compleet nieuw avontuur en een huis laten bouwen. Laat je dan inspireren door alles wat er aan informatie te vinden is. Er zijn talloze magazines en gratis woonbrochures te vinden waarmee je de fantasie voor dat nieuwe droomhuis vorm kunt geven. Ga lekker op die tuinstoel in je huis zitten en kijk om je heen terwijl je door deze inspirerende lectuur bladert. De mogelijkheden zijn net zo eindeloos als je verbeelding, geef het een uiterlijk !

Kleur in je mooie levenIn een mooi leven horen mooie kleuren. Misschien kies jij voor een warme tint en hij voor iets koelers. Met de juiste combinaties zijn jullie beiden tevreden in dezelfde ruimte. Net zoals de brochures waarin de mooiste stijlen qua interieur zijn samengevoegd zijn er ook kleurenwaaiers van bijvoorbeeld Histor en verftesters van Flexa kleuren te krijgen waarmee je een indruk krijgt van de kleuren op de muren van je huis. Probeer het eens ! Neem de tijd om te oriënteren en geniet van het zoeken naar de ideale inrichting.

An interior is the natural projection of the soul

– Coco Chanel –

Lees ook Zo geef je een luxe uitstraling aan je interieur

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥