Close
dressoir mister design

Het beach house effect in huis | interieur tips

Ken je dat gevoel dat je wel elke week je huis zou kunnen veranderen? Ik ben er zo 1. We zijn hier nu bijna 2 jaar, en ik zou eigenlijk nog wel het 1 en ander willen aanpassen. Heel belangrijk vind ik bijvoorbeeld Design dressoirs want die kunnen een kamer helemaal veranderen.Maar uiteraard hoeft het niet altijd design te zijn. Ik heb het gewoon liever omdat het vaak net even wat mooier is. Als je het dan combineert met wat goedkopere spullen heb je een heel andere en unieke stijl te pakken.

Wat is nu mijn stijl?

Poeh haha, nou ik was helemaal van de bonte kleuren en lekker vrolijk. Mijn huis daarentegen is voornamelijk wit. Maar nu vond ik op Pinterest een fantastische trend. Dat is veel wit met oudroze, en allerlei bruine tinten. Helemaal verliefd ben ik. Dit is warm en strak. Dus het past bij mij, maar ook bij mijn man die het liefst geen motiefjes of iets dergelijks wil.

Het komt er dus op neer dat we sowieso de banken moeten aanpassen. Wij hebben nu 2 grote slaapbanken staan. Wat op zich natuurlijk heel handig is met de meiden en hun logeetjes steeds. Maar die willen wij eigenlijk in de game kamer zetten, zodat ze daar lekker kunnen slapen zonder dat wij ze storen.

Het idee is om nu bijvoorbeeld wat banken neer te zetten in de stijl van Ligne Roset. Ik heb daar al eerder over geschreven, en ik vind hun banken gewoon echt heel gaaf.

Upgrade de kamer met een design dressior

Wat ik al zei vind ik een dressoir als bijvoorbeeld het Reflect Dressoir van Søren Rose gewoon echt een statement maken in een kamer. Het liefst zou ik dan nog een witte vloer hebben, maar zoals wij nu hebben houtkleurig kan er ook zeker mee door. Als je dan veel wit in huis hebt breekt het ook mooi. In ieder geval maakt zo een dressoir het allemaal net even wat warmer. In combinatie met wit en oud roze heb je echt een hele strakke maar toch warme combi te pakken.

Stiekem heb ik al een potje bruine verf gekocht om 1 van onze vele witte muren een warme kleur te geven en wil ik dit idee van wit, bruin en oudroze dus doortrekken door het hele huis. Met onze lichtblauwe kozijnen krijg je helemaal het beachhouse gevoel. Gewoon hier in Ede. Leuk toch?

Liefs

Judith

pinterest beach house

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang