Interieur inspiratie voor een kantoor aan huis

Het kantoor aan huis is vaak of saai, of zo rommelig dat je liever in de woonkamer op de bank gaat zitten. Een goed kantoor aan huis kan juist heel inspirerend werken. Ook voor klanten ziet het er toch beter uit dan aan de keukentafel. Ik ben dan ook weer inspiratie aan het op doen, om zo het kantoor weer goed in te richten.

Zelf ben ik een beetje klaar met wit en strak. Het mag weer wat vrouwelijker en ook kleur vind ik welkom. Een minimalistisch wit interieur werkt voor veel mensen prima. Ik wordt er zelf gewoon niet heel vrolijk van.

Modern maar tijdloos

Een tijdje terug ontdekte ik Knoll. Een prachtig merk met geweldige stoelen!
Wat ik zou fijn vind van Design meubels is dat ze vaak tijdloos zijn. Ze passen in de huidige trends maar kunnen eigenlijk overal bij. Zo dus ook de stoelen van Knoll. Ludwig Mies van der Rohe is de ontwerpster van de bekende Knoll Studio Barcelona Chair. Dit model is zo vaak gekopieerd bij zoveel verschillende merken, van heel goedkoop tot nog veel duurder. Maar niets is beter dan het origineel toch? Een klassiek model die in ieder interieur past. Niet alleen thuis, maar ook zeker weten op kantoor. Of wat dacht je van je home office? Het is zakelijk maar niet saai of dat mensen denken dat je totaal geen persoonlijkheid hebt.

Zelf vind ik bruin en zwart ook erg mooi. In mijn thuis kantoor zou ik gaan voor bruin. Het liefst in combinatie met een donker nude kleur op de muur. Zakelijk maar heel vrouwelijk vind je niet?

inspiratie voor het kantoor aan huis

Groen op kantoor

Wist je dat veel groen op kantoor goed is voor de creatieve geest? Ik ook niet. Maar veel groen in huis of op kantoor zorgt voor een schonere lucht in huis, waardoor je beter kunt denken. Nou moet je ze wel levend zien te houden natuurlijk. Ik ben zelf begonnen met 3 planten nu. Maar ik wil er zeker meerdere hebben. Het geeft natuurlijk ook extra kleur en past uiteraard goed bij een nude muur en bruine stoelen. Mooi contrast.

Ik denk dan zelf aan een houten of zwart bureau met een uiteraard super comfortabele bureaustoel.

Zo een interieur op kantoor is uiteraard ook perfect voor de insta foto’s!het kantoor aan huis - interieur inspiratieVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like