Ik ben dol op klein en knus. Hij wil groot, strak en modern. Met heel veel passen en meten zijn wij uiteindelijk wel tot wat compromissen gekomen. Maar man wat is dat soms moeilijk om hem van mijn gelijk te overtuigen! Lees hieronder leuke tips.

Voorkom de grote relatie test op de woonboulevard

Het klinkt zo leuk en gezellig om samen een nieuwe hoekbank uit te kiezen op de woonboulevard. Maar dat is het vaak niet. relaties zijn om minder stuk gegaan. Een idee is dus ook om echt heel veel folders in huis te halen en ze samen door te bladeren. Of ook handig is om lekker online te browsen en dan elkaar links te sturen. Zo kun je al snel een middenweg vinden en ren je niet de winkel uit omdat hij een totaal andere smaak blijkt te hebben.

De gouden middenweg

Ik wil dus graag knus en gezellig. Mijn man groot en modern. Nu zitten wij dus in een veel te groot huis met 2 smaken door elkaar wat totaal niet samen gaat. Langzaam bij beetje zijn wij in ieder geval op een kleuren palet gekomen die wij allebei mooi vinden. Als je dat al hebt dan ben je al een heel eind op weg.

Combineer die moderne eetkamerbank met een grote boerentafel voor het evenwicht bijvoorbeeld. Of maak het wat gezelliger door er flink wat kussens en kaarsen tegen aan te gooien.

Wij hebben nu bijvoorbeeld in de woonkamer eigenlijk nog dringend een nieuwe bank nodig. Het feit dat hij er nog niet staat is omdat we het gewoon echt niet eens zijn over wat bij ons beide past. Hij wil suede of leer, in bruin, grijs of zwart. En dan een grote hoekbank. Ik wil het liefst zo een stoffen bank waar je lekker in zinkt. En dan in een leuke kleur. Steen roze, okergeel of juist wit maar heel laag en klein.

Totaal iets anders dus.

Wat we nu dus echt aan het doen zijn is allerlei banken naar elkaar toe appen. Uiteindelijk kom je dan vast op iets wat je allebei mooi vind. Ik weet hoe normaal veel vrouwen uiteindelijk toch hun zin doorzetten, maar mijn man is echt heel standvastig. Dit wordt dus een nog wat langer project.

Wat ook kan is bijvoorbeeld elkaar een kamer laten inrichten. Zo is nu de keuken helemaal mijn smaak. Lichte kastjes, een hele grote tafel met een bank en twee stoelen en een grote industriële lamp erboven. Vrolijke wit met roze en mint boeren gordijnen maken het af. Doordat de stoelen een beetje retro zijn en de lamp ook wel weer heel modern is, past het ook weer bij zijn moderne look. Onze woonkamer is weer met vooral strakke witte meubelen en een tafel van zijn voorouders.

Hoe heb jij dit opgelost?

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  
Spread the love