iphone6
Off topic,  simpel leven

Weer een telefoon kapot, nu dan een iPhone?

Ik weet niet wat het is, maar mijn telefoons vallen altijd met het scherm naar beneden, en dan rijd er net een fiets overheen of iets dergelijks. In blogland is de iPhone echt heel populair, maar moet ik daar nu echt voor gaan?

De iPhone blijft populair

Je hebt echt 2 kampen: de Androids en de Apple’s. Ik ben zelf team Android, maar mijn dochter en zakenpartner zijn allebei fanatieke Apple’s.

 • Je kunt er de leukste accessoires voor kopen,
 • Instagram werkt een stuk beter en handiger,
 • de foto’s zijn vaak prachtig
 • De iPhone is wat minder fragiel gebouwd dan de Android?

Neem bijvoorbeeld de iPhone 6, hij is allang ingehaald door 7, maar dan toch komt er geruisloos een nieuwe versie op de markt. In Taiwan bijvoorbeeld kwam een rose goud met 32gb in maart stilletjes in de winkels. Ook bij de macworld UK raden ze aan om de iPhone 6s te halen. Puur omdat het gewoon een heel stuk voordeliger is. Ok de camera is iets minder, en hij is minder shock en spat proof, maar verder is hij nog helemaal prima.

Telefoon op low budget

Kijk, ik vind het nu dus echt heel zonde om een hele dure telefoon te kopen. Een telefoon van bijna €1000 doe ik niet, ook niet in een abonnement. Daar ben ik echt te gierig voor. Mede omdat telefoons bij mij gewoon niet het eeuwige leven hebben. Ze worden gestolen, er wordt tegen mij aangereden, mijn kleintje ziet het als basketbal, of ik laat hem zelf vallen. Altijd wat. Maar door het browsen online voor een nieuwe telefoon, zag ik dat de iPhone 6S gewoon al voor een stuk lager te krijgen is.

Nu vind ik de iPhone’s nog steeds echt onmogelijk om mee te werken, ik houd van makkelijk en simpel, en zal dus uiteindelijk toch wel weer voor de Huawei gaan. .. Alhoewel.. voor de iPhone zijn er wel mega goede shockproof hoesjes te krijgen, dat zou wel een oplossing zijn!

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Weer een telefoon kapot, nu dan een iPhone?
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

11 Reacties

 • Adam

  Android is voor mij altijd het best geweest. Kan dan ook totaal niet omgaan met iphone.

 • cassandra

  Ik heb bij mijn laatste verlenging enorm getwijfeld tussen de samsung s8 en de iphone 7. Uiteindelijk toch weer stug voor de 7 gegaan omdat ik niet durf af te wijken naar Android omdat ik apple juist zo lekker simpel vind. Wie weet doe ik de overstap later wel een x haha.

 • Madelon

  Heb momenteel een lg. Ga volgende keer zeker weer voor een iPhone! Betere camera en vind het gebruik fijner

 • Fleur

  Hier een iPhone 6 met een barst in het scherm. Ik zou denk ik toch weer naar een iPhone 6 gaan, maar ik hoorde dat de Huawei wel een veel betere camera heeft

 • Marguerita

  Ik ben erg blij met mijn iphone4 en zou graag een nieuwere versie willen maar die prijzen… heb voor mijn werk eens een samsung gehad, maar daar kwam allemaal spam op omdat ik niet wist hoe het werkte, dus ik houd het liever bij apple

 • Carrieremamma

  Zelf ben ik helaas geen iPhone fan. Kies altijd weer voor Samsung, ook omdat ik het gewoon fijn vind dat ik weet hoe een telefoon werkt en ik niet alles opnieuw hoed te ontdekken

 • Tessa

  Ikzelf ben een echte Apple-fan, zowel voor laptops, tablets als gsms. Het is inderdaad duurder, maar op de tijd dat ik 1 iPhone heb gebruikt in 5 jaar, heeft mijn vriend al 4 andere opgemaakt. Ieder z’n keuze natuurlijk! 🙂

 • Bertine

  ik had eerder altijd een samsung en nu al jaren een iphone. gekozen omdat de foto’s zo goed waren, maar tegenwoordig kunnen veel meer toestellen mooie foto’s maken!

 • Bianca

  Ik was vroeger ook altijd een fervent team Android lid en dan vooral de Samsung Galaxy serie. Tot dat de Galaxy telefoons steeds groter en groter werden en geloof het of niet, ik dus ook steeds vaker de telefoon uit mijn handen liet vallen.

  Ik heb nu een Iphone 5s, puur en alleen gekozen omdat deze zo lekker klein is en ik heb er nog geen dag spijt van. Ja, de instellingen werken even anders dan bij de Androis, maar dat went erg snel. De foto’s zijn ontzettend mooi en wat ook niet onbelangrijk vind zijn de interessante apps die altijd eerst voor de iphone worden gemaakt en daarna pas voor android.

  In ieder geval veel succes met het zoeken naar een nieuwe telefoon.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: