Hij is te koop: De Jongen als e-book

Een spannend moment brak voor mij aan. Afgelopen week was het dan zover: mijn eigen e-book is te koop. Het kan zijn dat je enkele verhalen hebt gelezen. Sinds februari komt De Jongen standaard online op mijn blog. Maar waar gaat het over? Hieronder de samenvatting van het boek die nu toe koop is via mijn Facebookpagina of Kobo.

 

Samenvatting

Elk verhaal uit de verhalenserie stelt een gebeurtenis voor. De Jongen woont samen met familieleden en vrienden in en rondom het fantasiedorp Mechelstein. Hier gebeurt altijd wat. Het zou verdacht zijn als er niets zou gebeuren. Elk familielid is in het bezit van een magische ring. Hiermee kunnen ze van alles toveren. Mits ze hier de juiste vaardigheden voor hebben.

De familie wordt op de hielen gezeten door een Spaanse tovenaar. De reden hiervan is dat hij heel graag in het bezit wil zijn van de ringen. De tovenaar denkt dat hij daardoor sterker wordt. Uiteraard wilt de familie dit voorkomen en doet hier alles aan.

In deze 154-delige serie wordt het hele leven van De Jongen uitgediept. Het verhaal is mysterieus met een hoop fantasie. Vergis je niet in de tijd. Het verhaal start in 2015.

Like De Jongen nu op Facebook.

Stukjes uit de serie

Om je lekker nieuwsgierig te maken naar het e-book, zal ik een paar korte stukjes met je delen. Hopelijk vind je het de moeite waard om door te lezen.

* * *

Langzaam vallen de ogen van de jongen weer terug en kan hij zich vermannen. Snel rent hij achter het meisje aan die al een heel eind naar beneden was gerold zodat ze dicht bij het begin van de bomen was. Ze rolde langs de eerste bomen en het werd donker, heel donker. Na een paar seconden was dan ook de jongen bij de bomen en de eerste gedaantes kwamen op hen af. Eerst dreven er een drietal spoken hun kant op. Allemaal wit doorschijnend met lange witte jassen aan. Het meisje deed haar handen voor haar ogen en dat was maar goed ook. Zo kon ze niet zien dat hun oogkassen leeg waren. De ogen van de spoken waren uitgelepeld. De jongen kwam nu bij het meisje aan en keek recht in de lege kassen van de spoken. Ze waren nu zo dichtbij dat hij er koude rillingen van kreeg.

 * * *

Een 40 minuten hadden ze in deze formatie gelopen. ‘We zijn op veilige afstand!’ riep Benjamin van over zijn schouder. Er klonk een luchtig gezucht door de familie. ‘En daar is de villa al bijna.’ zei overovergrootopa Athol. Belle liep nu vooraan en maakte met haar blauwe ring de poort van de villa open. Tamaralyn, Rane en Damara renden onvoorzichtig de heuvel van de villa op. Gavin klopte Eban op zijn schouder. ‘Goed gedaan, je wist heel goed wat je moest doen en dat heb je ook gedaan.’ Trots keek de jongen naar zijn vader en knikte.

 * * *

‘Licht uit, spot aan. We draaien!’ ‘Eban! Geef me de vijf!’ zei Pello. Eban gaf hem de vijf, maar hij miste Pello’s hand. Pello had zijn floret in Eban’s borst gestoken en lachte naar hartelust. ‘Bedankt hé.’ zei hij en liep naar achteren. ‘Waar ga je heen?’ riep Pello hem na. De jongen reageerde niet, maar liep door de kamer heen. Hij draaide zich om en keek. Niemand die hem in de gaten had en Pello ook niet. Hij liep tussen de schermende mensen heen en prikte Pello in zijn rug. ‘Boe!’ riep Eban. ‘Eban, gaan we nou flauw doen?’ ‘Wie begon hier nou hé, meneer.’ Pello knipoogde een keer en ze gingen verder.

 * * *

De Jongen is nu te koop als e-book. Je kunt het boek kopen op MC Kleuver Blog, Facebook en via Kobo.

De Jongen ebook te koop


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

2 gedachten over “Hij is te koop: De Jongen als e-book”

  1. Van harte met je e-book. Altijd een spannend moment als je je e-book/boek ziet verschijnen. Ik kan me mijn moment nog herinneren.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: