Het is koud! Keira poseert in haar nieuwe winterjas

Echt, ik bevries!! Jij niet?? Keira niet meer in ieder geval. Het arme kind kwam laatst zo bevroren thuis, maar goed dat we iets leuks mochten bestellen bij Olliewood

olliewood-12De winterjas

De winters zijn inderdaad niet meer zo koud als ze vroeger waren, maar koud genoeg voor ene goede winterjas. De eisen van Keira waren:

  • Niet te kort, want vooral op de fiets komt er dan wind onder, en dat is vreselijk.
  • Hij moet goed gevoerd zijn, met een lekker warm stofje.
  • Er moet een goede capuchon op zitten, zonder bontkraag.
  • Hij moet wind en water dicht zijn
  • Hij moet ook nog leuk zijn, en zakken hebben waar echt iets in kan. Waarom zijn die nepzakken trouwens? Wie heeft daar iets aan?

    olliewood-11
    Lekker zacht van binnen, en geen kriebelstof
olliewood-10
De capuchon is lekker warm gevoerd, dus geen koude oren meer. Doordat hij zo goed in de nek is afgesloten waait hij ook niet snel af, en blijft ook de nek lekker warm. Handig voor iemand die niet van dassen houd zoals Keira.
olliewood-5
De jas is half lang net boven de knieën. Ideaal dus voor op een jurkje, maar ook gewoon met een spijkerbroek. Hij lijkt van een spijkerstofje, en dat maakt het wel wat sportiever.

Nou dat was dus duidelijk. Het is uiteindelijk een winterjas van Cars geworden. Ze twijfelde nog even over de jassen van Le Chic, want die zijn zo heel erg lief. Helaas de meeste niet in haar maat. Miya is meer van de stoere jassen, dus zij bezweek ook niet onder onze druk dat ze zo mega schattig zijn!  olliewood-3

Wij zijn dus gelukkig goed geslaagd voor Keira deze winter. En met een meisje van 10 kun je er maar beter samen aan zitten voordat je elke ochtend een discussie hebt over wat wel en niet aan kan of aan moet. Beter voorkomen, dan is iedereen blij.

Wat vind jij van de jas? En heb je ook altijd zo een discussie om kleding?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

One thought on “Het is koud! Keira poseert in haar nieuwe winterjas

Comments are closed.