Its press day!!

Helaas was ik zelf ziek, of was 1 van de kinderen ziek. Gelukkig ging 1 van de dagen lieve Jamey van Beauty-Unboxing ook naar een paar pers bureaus en kon zij dus voor mij ook naar eentje gaan! Volgend seizoen probeer ik het allemaal wat beter te regelen, zodat jullie er geen 1 hoeven te missen meer 🙂

FSbeauty
Beauty

Vandaag heb ik bij diverse persbureau’s de nieuwe collecties mogen zien. Zo ook van Who’s that girl en Wow to Go! Bij beide merken zie je de felle kleuren en drukke printjes weer terug aankomend seizoen. Veel groen en rood tinten in leuke setjes. Wat ik zelf erg leuk vond om te zien is dat er ook setjes waren met een leuke cap of muts! Dat maakt toch net even je outfit af.

fsbeauty2
Nog meer beauty! De mascara van Pupa is trouwens geweldig!!

Qua cosmetica zie je dat zowel Pupa als CND veel nieuwe kleuren introduceren. Daarnaast heeft ook het wel bekende merk Glamglow cleansers geintroduceerd! Deze zouden dezelfde werking hebben als de maskers alleen kan je hier je gezicht mee reinigen en je makeup verwijderen. Bij elke Mud masker is er een cleanser ontworpen.

fsnails
Hou jij ook zo van nagellak? Dit zijn de nieuwe kleuren!
fsdivers
Van accessoires word ik altijd zo hebberig

 

fsshoes
De Adidas met zomer print en de panter print espadrilles MOETEN in mijn collectie!

Ontzettend leuk waren de regenlaarsjes voor kids. Het zijn rubberen laarsjes met 2 kleuren. Lekker fris en speels al zeg ik het zelf.

fsshape
Shapewear: Can’t live without!

fsclothes FSbags

 

Ik ben zo vriendelijk ontvangen en heb echt een hele leuke dag gehad. Veel nieuwe collecties mogen zien, nieuwe mensen ontmoet en daarna nog 2 uur in de file mogen staan! Ik zeg TOP dag! Nee zonder dollen het was een ontzettend leuke en leerzame dag. Ik zou dit voor geen goud willen missen.

Liefs

Jamey
Beauty-Unboxing

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

Reacties zijn uitgeschakeld.