Ga naar de inhoud

Ja! weer een blog over kokosolie

En waarom? Omdat het gewoon echt zo goed is, dat ik er ook over wil vertellen. Ook omdat ik een -voor mij- nieuw merk heb geprobeerd, en erg enthousiast ben.

Natural Heroes

Ik ben helemaal verliefd op dit merk! Met alleen maar pure biologische producten, en allemaal fijne dingen die je bijna zo zou kunnen eten. In het geval van de pure 100% biologische kokosolie kan dit ook gewoon.

Waarom kokosolie?

Het is zo een product die je echt voor alles kunt gebruiken. Zo een pot is dus wel gewoon zijn geld dubbel en dwars waard. En deze ruikt ook zo verrukkelijk als een dag aan het strand op de Cariben met een verse kokosnoot in je hand. natural heroes

Ik gebruik de kokosolie in de volgende manieren:

  • Een klontje in de koffie. Klinkt goor, is ook niet heerlijk, maar geeft je een mega energy boost. Een soort van extra sterke koffie.
  • Ik kook er mee, niet altijd, maar de meeste gerechten lenen zich er prima voor. Het is een gezond alternatief voor boter.
  • In mijn haar! Want mijn haar, en de kroeskop van mijn oudste, kunnen niet zonder. Het voed, maakt makkelijker doorkambaar, en de krullen pluizen niet. Ik laat het lekker zo zitten, maar met stijl haar lijkt het al snel vet. Je kunt het dan bijvoorbeeld als masker gebruiken. Doe olie in je haar, een badmuts op, en laat het een uurtje zitten. Daarna wassen als normaal. Ook is een heel klein beetje ideaal voor droge punten.
  • Gorgelen.. weer zoiets goors, maar als je er een kwartier je mond mee spoelt voelt hij heel fris aan. Je tanden zien er meteen witter uit.
  • Op het lichaam van mij en de kinderen voor een super zachte huid. Wij hebben van die extreem droge huidjes, en olie is gewoon nodig.
  • Bij uitslag en irritatie, maar ook bij jeuk. De kleinste heeft nog wel eens rode billen als ze in haar broek geplast heeft, en met kokosolie is het zo goed als meteen weg. Ook uitslag, erge jeuk (vervellen, eczeem, waterpokken)word er minder van.
  • Een beetje op je lippen en wangen en je hebt een mooie glanzende huid als je geen tijd hebt voor make up.
  • In de zon! kokosolie
  • Als make up remover. Zelfs waterproof mascara heb je er zo vanaf.

Genoeg opties dus om het niet in huis te hebben!

Nog een kleine tip, bij Natural Heroes hebben ze nu ook een nieuwe baby lijn. Ik heb de baby head to toe babywash geprobeerd, en hij is zo zacht! Hij voelt als een rijke, dikke gel, en smeert zo ontzettend lekker uit. Echt een aanrader!

Ingrediënten: Gedeioniseerd Water (Deionized Water), Decyl Glucoside van Kokosolie (Coconut Oil), Lauroyl Lactylate van Palmpit Olie (Palm Kernel), Raw Shea Butter* (Butyrospermum Parkii), Kokosolie* (Cocos Nucifera (Coconut) Oil), Argan Olie (Argania Spinosa Nut Oil), Aloë Vera Sap (Aloe Barbadensis Leaf Juice), Tocopherol (Vitamine E), Guar Gom, Kamperfoelie Extract (Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower (and) Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Flower Extract), Calendula Extract, Lavendel Olie (Lavender Oil), Roos Extract (Rose Extract), Kamille Extract (Chamomile Extract), Wierrook Olie (Boswellia Serrata (Frankincense) Oil), Myrre Extract (Myrrh Extract) * Ingrediënten van biologische oorsprong 100% natuurlijke shampoo en body wash van Shea Moisture Vrij van SLS, parabenen en andere schadelijke synthetische ingrediënten
Ingrediënten: Gedeioniseerd Water (Deionized Water), Decyl Glucoside van Kokosolie (Coconut Oil), Lauroyl Lactylate van Palmpit Olie (Palm Kernel), Raw Shea Butter* (Butyrospermum Parkii), Kokosolie* (Cocos Nucifera (Coconut) Oil), Argan Olie (Argania Spinosa Nut Oil), Aloë Vera Sap (Aloe Barbadensis Leaf Juice), Tocopherol (Vitamine E), Guar Gom, Kamperfoelie Extract (Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower (and) Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Flower Extract), Calendula Extract, Lavendel Olie (Lavender Oil), Roos Extract (Rose Extract), Kamille Extract (Chamomile Extract), Wierrook Olie (Boswellia Serrata (Frankincense) Oil), Myrre Extract (Myrrh Extract)
* Ingrediënten van biologische oorsprong
100% natuurlijke shampoo en body wash van Shea Moisture
Vrij van SLS, parabenen en andere schadelijke synthetische ingrediënten

Gebruik jij al kokosolie in het dagelijks leven?

3 reacties op “Ja! weer een blog over kokosolie”

  1. Pingback: Natuurlijke skincare: verzorging van de jonge huid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *