Close

Daar is hij dan | Mijn persoonlijke en zakelijke jaaroverzicht van 2018

Daar zijn we weer. Aan het einde van 2018! Door Kaktussen.nl werd ik getagd in het Blog Jaaroverzicht bedacht door Joyce. Voor het gemak heb ik hier ook even mijn persoonlijke jaaroverzicht van 2018 gemaakt…

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt in het afgelopen jaar?

Het leukste vond ik echt wel het Yoast event! Ik heb daar zo ontzettend veel geleerd! Of natuurlijk dat ik mijn eigen recepten mocht plaatsen in the Healthy Meal Planning Bundle 2019!! Ik ben er zo trots op, er staan wel 1000 gezonde en makkelijke recepten in. En allerlei tips en planners om het eten makkelijk en gezond te houden dit jaar!

Ik heb genoten van de heerlijk tripjes naar Frankrijk, Italië, Monaco, Ierland en Centerparcs bijvoorbeeld. Ik ben erg blij met ons fijne nieuwe huis die we nog lekker aan het opknappen zijn. Ook heb ik mijn lieve nichtje teruggevonden, en daarbij komt nog een hele rits aan kleine nichtjes en neefjes voor de meiden die daar zo mogelijk nog gelukkiger mee zijn!

Zijn er ook dingen die je minder leuk vond?

Ja, ik ben nu ruim een jaar flink overspannen. Altijd ziek, altijd wat. Dat is ontzettend vermoeiend, zo heb ik heel veel persoonlijke doelen niet kunnen halen. Maar de oorzaak is gevonden en ik krijg nu de juiste behandeling. Hierdoor zou alles aankomend jaar echt veel beter moeten gaan. Ik wil sterk en gezond zijn, en het beste jaar van mijn leven in gaan met een helder hoofd, nieuwe inzichten, en vooral rustig en gelukkig. Echt een dikke vette bom op alle onrust en negativiteit van 2018!

Houd je je bezig met bezoekersaantallen? Zo ja, was je tevreden over je cijfers dit jaar?

Ik ben eigenlijk helemaal niet zo tevreden! 2017 Was een een veel beter bezoekjaar. Toen had ik standaard tussen de 25.000 en 30.000 vaste unieke bezoekers per maand. Dat is in de afgelopen 6 maanden ontzettend gedaald, zeg maar gehalveerd. Ik vermoed door dat ik veel te weinig eigen en echte blogs heb geschreven. Ik was veel te druk bezig met cijfers, met persoonlijke problemen en te kijken naar hoe anderen het 100x beter doen met gekochte cijfers, dat het hier gewoon een beetje inzakte.

Vooral Instagram vind ik echt om te huilen, zelfs terwijl mijn volgers aantallen gegroeid zijn (dank je wel mamagroepjes). Maar echt leuk vind ik het niet meer. Moet je dan maar volgers kopen zodat je ook de grote opdrachten krijgt? Of de langste adem wint? Ik vind het een probleem waar ik nog niet goed weet wat ik er mee aan moet.

Pinterest daarentegen vind ik wel echt leuk. Ook al zakken daar de cijfers ook wel eens in, ik krijg er echt een vaste stroom van verkeer van. Dat vind ik heel prettig. Er is veel interactie, er wordt lekker gedeeld, en ik ben daar gewoon heel blij mee.

Wat is de leukste samenwerking die je hebt gedaan?

Dit vind ik heel moeilijk want ik heb echt hele leuke samenwerkingen gehad dit jaar. Bovenaan natuurlijk Frankrijk en Ierland, maar dat was omdat ik dol ben op reizen. Ik vind het super leuk om weer meer de beauty kant op te gaan. Dat is toch mijn achtergrond. Ik heb ergens nog een visagie en schoonheidsspecialiste diploma liggen. Zou je niet zeggen want nooit wat mee gedaan, maar toch leuk om er nu mee bezig te zijn. Met al het speelgoed maakte ik de kleine natuurlijk dolgelukkig!

Een ere plekje voor TGI Friday’s waar ik de allerliefste groep meiden van de wereld heb ontmoet. De enige groep vrouwen die ik blindelings vertrouw, die meer van mij weten dan mijn eigen vent, en waarvan ieder zijn unieke kwaliteiten heeft. We kunnen ruzie maken, lachen tot je pijn in je buik hebt, en altijd klaar staan met een virtuele knuffel of advies. En het allerbeste, ze vinden mij lief ondanks mijn moodswings en opvliegende karakter. Ze lezen er gewoon doorheen. En nog beter, zij nemen mij serieus, en behandelen mij als gelijke. Dat maak ik weinig mee. Love you girls!!

Wat zou je in 2019 helemaal anders willen doen?

Stoppen met kijken naar anderen. Niet meer druk maken om wat anderen doen en hoe ze het doen. Persoonlijk en op zakelijk. Ik wil weer concentreren op de blogs die ik wil schrijven, en de content die ik wil maken.

Ook moet ik echt beter voor mezelf opkomen, duidelijker zijn in wat ik wil. Ik krijg hier zelfs professionele hulp bij. Ik laat mij nogal snel omver lullen door sterke karakters, zelfs als ik weet dat ze liegen of uit hun nek lullen. Ik kom er dan niet meer uit. Ik heb al grote stappen genomen, maar er moet nog veel meer gebeuren. Dit zal mij zakelijk en persoonlijk zeker helpen groeien.

In gezond opzicht zou ik mijn persoonlijke psychische traject echt af willen sluiten. Dat moet allemaal anders namelijk!

Wat zijn je 3 favoriete artikelen van andere bloggers dit jaar?

Poeh dan moet je een heel jaar terug.. Nou als eerste de blogs van Dennis. De papablogger van Pink Press. En ik ben niet de enige, elke maand keren de lezers weer massaal terug als hij een blog schrijft. Ik lees ze zelf ook heel graag!

Ik lees heel graag blogs van HelloGiggles, dat is echt van alles wat. Een beetje als PinkPress.nl. Verder is het natuurlijk een beetje wat ik op FB of Pinterest tegenkom. Het liefst over hoe word je succesvol als blogger haha.

Welk artikel vond je het leukst om zelf te schrijven?

Het leukste vind ik de persoonlijke blogs maar zoals je ziet zijn dat er dit jaar echt veel te weinig geweest. Ik zal daar meer op letten en er zeker 1 per week gaan schrijven. Al is het zoals dit gemixt met werk. Maar toch ook wel meer persoonlijk. Het speelgoed testen vind ik super samen met kleine Miya, en met Keira hadden we de grootste lol om de video voor het Guinness World Book of records te maken. En wat ben ik verwend dit jaar met alle beauty artikelen! Ik ben inmiddels een groot fan van Babor mag ik wel zeggen!

Welk artikel is het slechtst gelezen in 2018?

Ik heb wel een vermoeden wat het slechtst gelezen is, maar soms moet je ook gewoon de huur betalen hahaha.

Welk artikel is het best gelezen in 2018?

Dit lijstje staat standaard in mijn sidebar. Op het moment zijn het deze:

Wat zou je nog willen leren?

Autorijden. Dit jaar gaat het gebeuren. In 2019 heb ik mijn rijbewijs. End of story. Ook wil ik leren mijzelf beter te verkopen, en voor mijzelf op te komen zoals ik dat wel voor anderen doe. Ik moet dringend leren dat ik er zelf ook toe doe, en prioriteiten stellen.

Welke andere blogger zou je in 2019 (weer) willen ontmoeten?

Natuurlijk de meiden van mijn appgroepje!! Maar ook een super cool groepje van Insta waaronder HappyAge.nl, wij 2 hebben zoveel gemeend, wij moeten echt een keer samen zitten! Ook gaan we samen een vlog opnemen. Ik wil proberen, nee, ik ga in 2019 minimaal 1x per maand een vlog opnemen. Gewoon hoe ik ben, niet hoe ik wil zijn.

Maakt het bloggen je nog steeds gelukkig?

Zeker weten, ik kan mij geen andere baan bedenken waar ik zo up en down kan gaan zonder ontslagen te worden. Waar ik kan schrijven wat ik wil, hoe ik mijn tijd in kan delen hoe ik dat wil. Dat ik alle vrijheid heb om tijd met mijn gezin door te brengen, en dat ik iets doe wat ik als klein kind al wilde! Schrijven en fotograferen. Mijn grote liefde sinds ik mij ooit kan herinneren.

Je belangrijkste doel voor 2019?

Mijn belangrijkste doel is meer van mij. Ik mag vaker op de voorgrond, minder anderen naar voren schuiven. Niet meer mensen helpen die je, als ze klaar met je zijn, behandelen als een stuk vuil. Of klaar staan voor mensen die alles van je nemen en nemen tot je niet meer nodig bent en doorgaan op hun volgende slachtoffer zonder enige waarschuwing. Zakelijker worden en alles 10x nakijken ipv op de mooie ogen van een ander te vertrouwen. Ik weet zeker dat mij dit een stuk relaxter maakt, en zo een beter voorbeeld voor mijn meisjes.

Mijn doel is ook om in 2019 mijn fitste zelf ooit te zijn. Dus lekker veel sporten, meer yoga, en gezonder eten. Mijn fantastische puberdochter geeft het grote voorbeeld door nu al elk weekend te gaan en altijd om juist gezonde opties te vragen met eten. Lekker, maar gezond.

Mijn rijbewijs is het belangrijkste! En niet geheel op de laatste plaats, die ring komt om mijn vinger. Ook al willen wij elkaar soms wel het raam uitgooien, en zijn er momenten geweest dat ik misschien beter zonder hem verder kon, ik kan het niet. Hij is mijn grote liefde. De allerliefste en allerleukste man die ik ken. Als ik naar hem kijk voel ik alleen maar liefde. Iemand die ook onvoorwaardelijk van mij houd. En man wat hebben wij een uitdagingen gehad dit jaar. Als je dan nog samen bent dan hoor je gewoon samen.

Nou lieve mensen, tot volgend jaar! ❤

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang