Restyle van de slaapkamer - Je slaapkamer restylen? Zó doe je dat!
Huis & Tuin,  simpel leven

Je slaapkamer restylen? Zó doe je dat!

Is jouw kamer toe aan een update? Dan is het belangrijk om stil te staan bij de trends van het moment. Licht en ruimte zijn the key voor de hedendaagse slaapkamers. Blijf nog even hangen als je inspiratie wil opdoen. Hieronder ontdek je namelijk wat je wel en niet moet doen als je je slaapkamer gaat restylen.

 

Ondanks dat je er maar een paar uur per dag doorbrengt, is je slaapkamer een persoonlijk heiligdom. Deze kamer zoek je op om uit te rusten en je voelt je er veilig. Dat je er alleen slaapt hoeft echter niet te betekenen dat je het niet trendy en stijlvol kunt inrichten. Daarom vind je hier wat tips om je slaapkamer van de laatste trends te voorzien.

 

Denk aan een hotelkamer

 

Eigenlijk klinkt het best logisch; als je aan vakantie denkt, denk je aan een hotelkamer. Je zal dan waarschijnlijk ook kiezen voor een ruime en stijlvolle kamer. Op die manier rust je tijdens je vakantie optimaal uit en is de kamer ook nog eens een lust voor het oog. Het hoeft echter niet bij vakantie te blijven, je eigen slaapkamer kan er minstens zo uit komen te zien! Neem dus een hotelkamer in gedachten en baseer de keuze van je inrichting daarop. Ik vond best wat leuke inspiratie op Lusanna.nl, TIP! 

 

Houd het netjes

 

Ruimte en overzicht, dat is wat je wil bereiken met een slaapkamer anno nu. Om te beginnen is het wijs om je rondslingerende spulletjes allemaal een plekje te geven in een grote, afsluitbare kast. Kies daarbij dan voor lichte kleuren, dan lijkt je kamer een stuk ruimer. Pas wel op met te veel wit, je wilt natuurlijk niet dat je kamer op een ziekenhuis gaat lijken. Lichtgrijs, beige en crème wit doen het ook altijd goed.

 

Licht, lichter, lichtst

 

Naast lichte muren en meubels is er nog een trucje om je kamer lichter te maken; namelijk met lampen. Nachtlampjes aan beide kanten van het bed staat super trendy, en een staande lamp bij de spiegel maakt het helemaal af. Zorg er dan wel voor dat je nachtkastjes niet vol liggen met spulletjes, geef de lampjes genoeg ruimte.

 

Het allermooiste van deze lichte en ruimtelijke stijl is dat je het kunt opleuken met alle soorten accessoires. Dan kun je al je creativiteit vrijlaten en wordt het helemaal jouw kamer. Veel succes en plezier met restylen van je slaapkamer!    Restyle slaapkamer - Je slaapkamer restylen? Zó doe je dat!

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Je slaapkamer restylen? Zó doe je dat!
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

6 Reacties

  • Jamey

    Wij hebben echt een hele saaie slaapkamer. Ik wil ook echt wat gaan veranderen maar weet nog niet zo goed waar ik moet beginnen.

  • Krystle/Batboy

    Mijn of onze slaapkamer eigenlijk vind ik helemaal niks. Ik ben aan het veranderen er staan nu veels te veel spullen en dat is dus veel te druk. Helemaal een andere stijl wil ik graag. Nu is het althans dat moest het zijn een landelijke stijl, ga nu voor iets stoerder

  • nicole orriens

    Ik ben wel aardig tevreden over onze slaapkamer. Omdat hij schuine wanden heeft kan ik er niet veel inzetten en dat is maar goed ook. Het oogt rustig!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: