De leukste jeans voor het nieuwe seizoen

Het is serieus volgende week alweer herfst? Hoe dan? Hoe veel ik van de zomer hou, ik vind de herfst ook wel wat knus hebben. Speciaal daarom zocht ik vast uit welke jeans we in de herfst dragen en met wat!

We gaan terug in de tijd

Weet je nog hoe boos je werd dat je moeder met van die hoge broeken aan kwam in zo een rare kleur blauw? Nou de pubers van nu hebben besloten dat die helemaal hot zijn.

Je draagt de mom jewns met een crop top, badslippers en sokken. Nou snap ik dat jij ook denkt whuuut??? Maar als volwassene kun je het ook anders combineren.
Kijk voor leuke tips op Peek en Cloppenburg

De kleuren okergeel, bruin en oranje kun je allemaal samen gebruiken. Dus denk aan bijvoorbeeld een okergeel shirt met een bruin vest en bruine herenschoenen.

Een groot voordeel van deze broeken is wel dat ze je een taille geven, en zelfs de kleinste kont krijgt vorm.

Hello Charlie

Droegen wij de Bell bottoms vooral zo laag mogelijk op de heupen, dit keer zijn ook deze high waist. Je kunt dus gerust even voorover bukken.

Draag ze netjes met een blazer en hoge hakken. Of juist met een strak truitje en gympies. De lekkerste herfst combinatie is een high waist bell bottom met een coltrui en platform sneakers.

Skin tight

Uiteraard doen we deze nog steeds. De skinny jeans zijn inmiddels wel echge klassiekers. Combineer ze met werkelijk alles. Voor de echte comfort gebruik je de jeggings, een oversized trui, hoge warme sokken en je fijnste sneakers.

Oversized met skinny geeft een lichaam echt wat vorm. Het is ook ideaal als je juist geen vormen hebt of wat gezet. Het wijde tegenover het strakke geeft een mooie illusie. Ook fijn als je net die warme appeltaart met slagroom hebt weggewerkt.

Ik ben benieuwd wat jouw favoriete combinatie is!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥