Voor altijd samen met je jeugdliefde?

jeugdliefde

Als klein meisje denk je altijd dat je gaat trouwen met je prins. In de realiteit kus je eerst heel wat kikkers voor de ware er staat (als hij er al staat). Maar Sarah is nog steeds bij haar jeugdliefde. Haar eerste vriendje.

Trouwen met mijn jeugdliefde

Hi iedereen! Toen ik een oproepje van Judith zag op Facebook dat ze op zoek was naar gastbloggers dacht ik “Pick me, pick me!!”. Een blog die Mommy Loves Pink heet, serieus, hoe komt het dat ik dat niet zelf heb bedacht? Ik ben ook een Mommy en ik hou ook van pink!

Mijn naam is Sarah, ik ben 28 jaar en op enkele maanden na al 13 jaar het lief van mijn lief. Klopt, we zijn al een koppel sinds mijn 15. Een echte jeugdliefde! En eigenlijk waren we 10 maanden voordien ook al eens een koppel gedurende 6 maanden. Laat ons zeggen dat hij de  fout maakte mij te laten gaan en we elkaar nadien hebben teruggevonden. ^^

We leerden elkaar kennen door gemeenschappelijke vrienden, lees: één van zijn toenmalige vrienden was toen mijn lief. Maar door omstandigheden werd dat een lange afstandsrelatie en op 13/14 jarige leeftijd is dat niet meteen haalbaar om telkens met de trein te gaan reizen en ook hoorde ik ook dat hij af en toe wel in Gent kwam, maar niet mij maar zijn ex-liefje bezocht … Uhu … Dat speelde allemaal mee in mijn keuze om dat dan af te ronden en dan voor mijn huidige vriend te kiezen. The drama’s of a teenage girl. 😉

In 2007 rondde ik dan mijn school af, we waren toen nog net geen 4 jaar bij elkaar en besloten samen te wonen. Hij had een huis die hij had geërft en ik kwam bij hem inwonen. Aangezien ik er al alle avonden na school zat tot het tijd was om naar huis te gaan en in de weekends bleef overnachten was de stap eigenlijk vrij klein, maar tegelijk ook groot. Het veilige nest van je ouders, in mijn geval mama, verlaten is niet niets!

Intussen is het zo dat we een dochter kregen in januari 2014, in november 2014 kochten we ook een huis samen en op 10 augustus 2016 vieren we ons 13de jaar samen, gelukkig, dat zijn wij. Gelukkig dat wij zo vroeg onze soulmate hebben gevonden en zo vroeg (samen) een leven konden opbouwen.

Wil je meer weten over ons? Volg dan mijn blog, Little Family of 3 (www.littlefamilyof3.be)


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

2 comments on “Voor altijd samen met je jeugdliefde?

  1. Erg leuk om te lezen dat je nog met je eerste liefde samen bent. Ikzelf heb dat niet. Heb een aantal vriendjes versleten, maar weet daardoor juist heel goed wat ik wil (en wat niet)

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: