Close

Jouwbox | Editie 2 door Ralph Moorman | Met pulled veggie recept!

Ik kreeg weer zo een fijne Jouw Box om te proberen. In mijn eerste review kun je lezen wat ik van de eerste vond. De tweede is mij eerlijk waar een stuk beter bevallen! Er zat namelijk Jack Fruit in, de hype in Amerika om pulled veggie mee te maken. Lees hieronder het recept!

De Jouwbox

Dit keer was ik echt heel blij met de Jouwbox, niet in de laatste plaats dus om die Jack Fruit. Daarover straks meer. Kijk hieronder de video van Ralph Moorman, als je hem ziet snap je meteen waarom ik alles geloof wat hij zegt, en ik hem al jaren volg. die man weet gewoon echt waar hij over praat! Over zijn gezonde fysiek nog maar niet te spreken. Maar dan denk ik wel, kijk hij is een voorbeeld van practice what you preach.


Inhoud van de Jouwbox:

 1. Rosalpina eyebalm tegen stress en vermoeidheid
 2. Bee Honest cosmetics hair en body wash voor baby’s super zacht ook voor jouw huid
 3. Mattison visolie capsules. Mega goed voor huid, haar en hersenen
 4. Royal Green virgin kokosolie
 5. Bite en smile lemon ginger. Snoepjes van groente en fruit en ook nog lekker kan dus blijkbaar
 6. Blue M tandpasta. FAVORIETE TANDPASTA EVER!! Dus. Mijn man is de grootste fan, die wil nooit meer anders.
 7. Squalan. Is een soort van olie. Maar omdat dit heel goed is voor acne, is deze ingepikt door mijn dochter.
 8. Better Foods Tee Fee. Een natuurlijke heerlijk zoete kinderthee die hier flink wordt gedronken.
 9. MudMasky morning boost mask voor een lekkere boost in de ochtend
 10. Uptons naturals Jack Fruit. Een soort van fruit wat zich heel makkelijk aanpast aan smaken, en de textuur van draadjes vlees heeft.

Er zaten ook 2 bonnen in voor een energetische behandeling en een Freeze lab behandeling. Dat laatste heeft mijn vader van 73 jaar gedaan. Toen hij eruit kwam voelde hij 10 jaar jonger. Aanrader dus!

Jack Fruit recept!

Ik heb hier zo veel over gelezen op Amerikaanse sites, en heel Insta staat er vol mee. Zoek maar op #jackfruit of #pulledveggie. Ken je op die foodfestivals waar ze dan lekker aan het BBQen zijn, en dan van die lekkere broodjes pulled pork? Ik vind dat toch zo mega lekker! Het enige is, dat ik steeds minder tot bijna geen vlees meer eet. Ik vind de textuur niet zo prettig meer en psychologisch trek ik het steeds slechter.

Maar goed, ik vind het dus echt heel erg leuk om bepaalde alternatieven te zoeken waar ik mij wel lekker bij voel. Zo dus Jack Fruit. Ik wist niet dat je het gewoon bij Appie kon halen, anders had ik dat al veel eerder gedaan!

Hoe maak je Pulled Veggie?

Ik heb mijn eigen recept gemaakt op herinnering en smaak.

 1. Jack fruit
 2. BBQ sauce (ik had van Santa Maria)
 3. rode ui
 4. bakje champignons
 5. honing
 6. zout, peper, cayenne peper, knoflookpoeder
 7. knoflook
 8. ketjap zoet
 9. olijfolie of kokosolie

Spoel de Jack Fruit even af, en laat het goed uitlekken. Trek nu de fruit in draadjes. Zodat je dat pulled pork idee hebt. De wat hardere stukken heb ik eruit gelaten. Snijd de champignons, ui en 3 tenen knoflook in dunne reepjes of plakjes. Mix dat door de jack fruit heen. Doe de rest van de kruiden erbij naar smaak en op gevoel. Ketjap ongeveer 2 eetlepels en honing 3 eetlepels. Van de BBQ sauce heb ik een halve fles gebruikt, maar als je lekker vind kun je gewoon meer doen hoor! Ik heb er flink wat olie over heen gegoten omdat ik overal las dat het snel droog is. Alles lekker door elkaar mixen en minimaal 2 uur laten marineren.

Zet de oven op 180c, en laat de pulled veggie ongeveer 3 kwartier garen.

Ik probeer minder brood te eten, dus heb het lekker over een schaaltje andijvie gegeten. Maar het allerlekkerst is het natuurlijk op lekkere broodjes met sla, tomaat, en rauwe uien ringen. Maar oh man wat is dit verslavend!!

Ken jij de Jouwbox van Ralph Moorman al? Heb je wel eens een broodje pulled pork/chicken/veggie gegeten?

 

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang