Meteen naar de inhoud

Met Philotes vindt je zo de juiste maat BH !

8AD33A47 56AD 4F9F 9AA2 89C7C0B5B062 Met Philotes vindt je zo de juiste maat BH !

De juiste maat BH kopen lijkt vanzelfsprekender dan het is. Veel van ons lopen te lang door met een comfortabele BH die al lang niet meer past, en kopen alsnog dezelfde maat. Ook na afvallen, aankomen, veel spieren door sporten.. Het is dan echt aan te raden om je maten nog eens door te nemen.

Waarom is een goede maat bh zo belangrijk?

Een van de belangrijkste redenen van waarom iedere vrouw de juiste maat bh moet hebben, is omdat een verkeerde bh zou kunnen leiden tot rugklachten. Als een bh je namelijk niet genoeg ondersteuning biedt, kan je hier klachten van krijgen in je rug, nek en schouders.

Een andere reden van waarom een goede bh zo belangrijk is, is omdat je borsten ondersteuning nodig hebben en zonder deze ondersteuning kunnen ze gaan hangen. Ook zou een verkeerde bh je borsten plat en breed kunnen drukken, wat natuurlijk niet comfortabel is en wat ook niet zou moeten. Als laatste voel je bij de verkeerde bh ook vaak de beugel in je borstweefsel prikken. Dit is natuurlijk erg oncomfortabel. Een verkeerde BH kan dus in sommige gevallen zelfs leiden tot gezondheidsproblemen met de rug en nek. Het kopen van een goede bh is dus ontzettend belangrijk!

Philotes

Waar moet je op letten bij een goede bh?

Wanneer je een nieuwe bh gaat kopen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Allereerst moet je natuurlijk de juiste maat kiezen. Hier kan soms nog wel eens wat speling in zitten, maar het is wel belangrijk dat je jouw maat goed weet. Als je jouw bh-maat nog niet weet, kan je altijd een medewerker vragen om het voor je op te meten.

De maatguru bij Philotes

Zelf vond ik het super handig om de maatguru van Philotes te gebruiken. In plaats van een meetlint of vreemde mensen in winkels die aan je zitten, kun je daar al je wensen en maten die je nu hebt invullen. Er staan wat vragen en aan de hand daarvan wordt jouw maat berekent. Zo ontving ik dus de ideale maat, geen deuken in de borsten, gewoon perfect. Zie de foto hieronder! Ook even de moeite waard om te vertellen; ik ben geen fan van beugels. Ik heb ooit een operatie gehad waardoor cups voelen alsof ik messen heb steken. Ik hoorde zulke goede verhalen over Philotes dat ik dan toch wel wilde proberen. Doordat deze BH zo goed zit (en ook echt heel super zacht) heb ik er vrijwel een hele dag mee kunnen lopen zonder enige last, en dat zegt echt veel.

4AC0F50F 48E3 436E AD05 ADB36E830EF3 Met Philotes vindt je zo de juiste maat BH !

BH op maat van Philotes. Ik heb er trouwens ook een bijpassend even zo zacht broekje bij! Bewijs ook dat comfortabel ook mooi kan zijn.

Past de BH onder je kleding?

Niet iedere bh past ook onder elk shirt en daarom is het belangrijk dat je even controleert hoe de bh onder je kleding staat. Je wilt natuurlijk niet thuis ineens verrast worden en er dan achter komen dat je nieuwe bh nergens onder kan. Ik heb nu zo een leuk setje van Philotes besteld! Ik denk niet dat ik ooit zulk zacht materiaal heb gehad bij een BH. Door de maatguru zit hij ook nog eens perfect aangesloten. Ik heb hem even getest onder een strak shirtje en een jurk, en je ziet geen randje niks.

Weet jij of jij de juiste maat BH draagt?

 

👉🏼Philotes is een start up, en heeft nog niet alle maten beschikbaar. Uiteraard komen de grotere maten voor de plus size er nog aan. Schrijf je in bij de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn! 

Please follow and like us: